www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Vaatlerin takipçisi olacağız

Vaatlerin takipçisi olacağız

İYİ Parti İlçe başkanı Fikret Fidan, sorunların çözülmesi için gerekli olan tüm adımları atarak, verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmediğinin her zaman takipçisi olacaklarını söyledi.

Hiçbir soruna kulak tıkamadık

2020 Yılının ilk meclis toplantısı 6 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen Meclis toplantısını değerlendiren İYİ Parti İlçe başkanı Fikret Fidan,  “2020 Yılının ilk meclis toplantısı 6 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirildi. Alınan kararların İnegöl’ümüz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bizler, hemşerilerimizin sorunları ile her zaman yakından ilgilendik ve hiçbir hemşerimizin hiçbir sorununa kulak tıkamadık. Sorunların çözümü için de elimizde olan tüm imkanları kullanmaya devam edeceğiz.”dedi.

----------------------------------------------

ÇÖZÜM ARAMIŞLARDIR

İYİ Parti Belediye meclis üyelerinin, kendilerine yansıyan bazı sorunları dile getirdiklerini ve çözüm aradıklarını belirten Fidan; “Bu amaçla 2020 yılının ilk meclis toplantısında, belediye meclis üyelerimiz, bizlere yansıyan bazı sorunları dile getirerek çözüm aramışlardır. Bu bağlamda;Akpınar Caddesinin, belediye tarafından ivedi bir şekilde genişletilerek, ışıklandırılması ve yaya kaldırımı yapılması gerektiği dile getirilmiştir. Bu talebimize karşılık, bahsi geçen yolun çalışmasının Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, çalışması devam eden Hamzabey Caddesinden sonra yapılacağı beyan edilmiştir.Deydinler Mahallesi girişinde trafik yoğunluğu nedeni ile okula giden öğrencilerin zorluklar yaşadığı, bu nedenle de yolun her iki tarafına da yaya kaldırımı yapılması gerektiği dile getirilmiştir. Bu talebimiz ise alternatif bir yol bulunması nedeni ile kaldırımın çok gerekli olmadığı belirtilerek reddedilmiştir. Yine aynı mahallemizin kanalizasyon borularında yer yer patlaklar olduğu; dereye akan kanalizasyonun çevreye kötü kokular yayması nedeni ile mahalle halkının rahatsız olduğu belirtilmiş; bu talebimize ise konudan yeni haberdar olunduğu ve ilgilenileceği şeklinde cevap verilmiştir.”dedi.

Fidan açıklamasının devamında, “Zorlu kış günlerinde sokak hayvanlarının korunması amacı ile; barınakta görevli personel ve araç durumu, kültür park içerisinde bulunan pisi bahçenin iyileştirilmesi, evinde hayvan besleyen vatandaşlara verilebilecek destekler, hayvanların sağlığı konusunda yapılabilecek protokoller, hususlarında, ilçemizde faaliyet gösteren hayvan severler dernekleri ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun ortak çalışma yapılması ve çalışma sonrasında rapor hazırlanarak meclise sunulması yönünde gündem teklifinde bulunulmuştur. Bu teklifimiz meclise oybirliği ile kabul edilmiş olup, ilgili komisyonun raporunu sunmasından sonra mecliste gerekli kararlar alınacaktır. Yine Cerrah ve Çayyaka Mahallelerinde seçim zamanı gençlere verilen vaatleri hatırlattık ve buralara futbol sahaları yapılarak gençlere verilen sözlerin tutulmasını istedik. Bu talebimize yönelik ise maddi sebeplerle yakın bir zamanda gerçekleştirilemeyeceği; maddi olanakların sağlanmasından sonra gerçekleştirileceği söylenmiştir. Orhaniye Mahallesi Eczacı Halil Bey Sokakta bulunan metruk binanın uyuşturucu yuvası haline dönüştüğü şeklindeki şikayetler nedeni ile metruk binanın yıkımı için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ettik. Talebimiz üzerine ise gerekli incelemelerin derhal yapılacağı belirtilmiştir.” İfadelerini kullandı.

“Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.”

Fidan son olarak; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bizler, her daim görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu bağlamda, vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi için gerekli olan tüm adımları atarak, verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmediğinin her zaman takipçisi olacağız. Ayrıca halkımızın bilgilendirilmesi amacı ile de meclis toplantıları sonrasında yapılan faaliyetlerle alakalı olarak bilgilendirme açıklamaları yapacağız.Tüm hemşerilerimizin bilgisine sunarız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01