VAHŞET!

VAHŞET!

İnegöl geçtiğimiz hafta meydana gelen mobilyacı cinayetinin şokunu atlatamadan, önceki akşam ormanlık alanda iki ceset daha bulundu.

 

İnegöl’de Salı akşamı iki farklı ormanlık alanda aynı av tüfeği ile öldürülen ve biri öldürüldükten sonra yakılan 2 ceset bulundu. Cesetlerin 46 yaşındaki Sabri Öztürk ve 22 yaşındaki Ferhat Yavuz’a ait oldukları tespit edildi.

 

ALKOL ALIRKEN TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, Sabri Öztürk, otomobil kiralamak için kimliğini alan İlker A. ile görüşerek kimliğini geri almak istedi. Geçtiğimiz Cumartesi günü İlker A., kiraladığı araçla A.M., K.G., Ferhat Yavuz ve Sabri Öztürk ile birlikte Domaniç Yolu üzerinde Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alana giderek alkol almaya başladı. Bu sırada Sabri Öztürk ile İlker A. arasında tartışma yaşandı.

 

CESEDİ YAKTIĞI ATEŞE ATTI

Tartışma büyüyünce, kiralık aracın bagajında bulunan av tüfeğini alan İlker A., oturur vaziyette bulunan Sabri Öztürk’e ateş etmeye başladı. Mobilyacı olduğu bildirilen Sabri Öztürk, vücuduna aldığı üç kurşunla hayatını kaybetti. İlker A., öldürdüğü Sabri Öztürk’ün cesedini de yaktığı ateşin içine attı.

 

ARKADAŞLARINI DA TEHDİT ETTİ

Yanan cesedi bırakıp olay yerinden ayrılan İlker A.’nın yanındaki arkadaşlarını cinayetle alakalı kimseye bilgi vermemeleri konusunda tehdit ettiği kaydedildi.

CİNAYETİ UYKUSUNDA SAYIKLADI

Ardından İlker A. olay yerine geri dönüp öldürdüğü Sabri Öztürk`ün cesedini aracın bagajına koydu. Sabah saatlerinde ise Ferhat Yavuz`un evine giderek Yavuz`u araca aldı ve dolaşmaya başladılar. İlker A. bir süre sonra olayı ailesine anlattığını düşündüğü Ferhat Yavuz`u Bilecik yolunda götürüp araçtaki cesedi göstererek, “Konuşma, yoksa seni de onun gibi öldürürüm” diyerek tehdit etti. Bu sırada Ferhat`a uzun süre ulaşamayan eşi Hazal Yavuz, eşinin gece boyu uykusunda, “Gözümün önünde öldürdüler” diyerek sayıkladığını kayınvalidesi Kadriye Yavuz`a anlattı. Ferhat Yavuz`un ailesi telefonla ulaştıkları İlker A.`ya Ferhat`ın evden kendisiyle çıktığını, bir daha geri dönmediğini polise gideceklerini söyledi. Bunun üzerine Ferhat Yavuz`u bölgedeki bağ evine bırakan İlker A., yanına aldığı 4 arkadaşı ile birlikte Ferhat Yavuz`un ailesinin oturduğu eve gitti.

ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİNİN AİLESİNİ DE TEHDİT ETTİ

Ferhat Yavuz’un evine misafir gibi giren İlker A., Yavuz`un ailesine “Hazırlanın, sizi oğlunuzun yanına götüreceğim” dedi. Ferhat Yavuz`un annesi Kadriye Yavuz ise İlker A.`ya oğlunun nerede olduğunu sordu. Kadriye Yavuz, “Oğluma ne yaptın? Bizi nereye götüreceksin?” diye bağırmaya başlayınca İlker A. yumruk atıp kadını darp etti. Ferhat Yavuz`un eşi Hazal Yavuz ise üst kattaki komşusuna kaçarak, “Bizi öldürecekler, yardım edin” diye yardım istedi. Bunun üzerine paniğe kapılan İlker A., evden ayrılıp yeniden bağ evine dönerek burada kendisini bekleyen Ferhat Yavuz`un kafasına aynı av tüfeği ile ateş ederek öldürüp cesedini yol kenarına attı.

POLİSE İTİRAF ETTİ

Anne Kadriye Yavuz’un ifadesi üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet ekipleri, İlker A. ve arkadaşları A.M. ile K.G.’yi bulup gözaltına aldı. Sorgulama sırasında Ali M., kayıp cesetler hakkında itirafta bulundu. Ali M., emniyet ekiplerine bir gün arayla kaybolan kişilerin cesetlerinin bulunduğu yerleri gösterdi. Sabri Öztürk’ün yanan cesedi Domaniç Yolu üzeri Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alanda, Ferhat Yavuz’un ise İnegöl’e bağlı İskaniye köyü üzerindeki ormanlık alanda bulundu. Cesetler, savcılık incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ÜÇÜNCÜ CİNAYET ÖNLENDİ

A.M.’nin de İlker A. tarafından tehdit aldığı belirtilirken, İlker A.’nın üçüncü cinayeti işlemesinin de önüne geçilmiş oldu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00