VALİ KÜÇÜKTEN OSB´YE ÖVGÜ

VALİ KÜÇÜKTEN OSB´YE ÖVGÜ

Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi´ni ziyaret eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, İnegöl OSB´den övgüyle söz ederek, "Türkiye´de kendini ispatlamış bir organize sanayi. İnegöl´ün bu yüksek performansını her zaman deste

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, geçtiğimiz gün Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi´ni ziyaret etti.

KONTROLSÜZ TESİSLERE MÜSAADE ETMİYORUZ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin,  OSB ile ilgili bazı bilgiler vererek, "Karma organize sanayi burası. %50 tekstil ağırlıklı, tekstilin içinde de boyahanelerden kaynaklanan arıtmamız var. İlk yıllarda biliyorsunuz Türkiye´de de kurulduğu günden beri doğru çalışan bir arıtma tesisimiz var burada. Onlara da sınır getirdik. Boyahanelerde belirli bir sayımız var, onun üstüne ruhsat vermiyoruz. Kontrolsüz bir tesise müsaade etmiyoruz burada" dedi.

Daha sonra Şahin, OSB yönetimi tarafından Akhisar´da yapımına başlanan okulun projelerini ve resimlerini slayt halinde Vali Küçük´e sundu.

Okul hakkında bilgi veren Zeki Şahin, okulun yapım çalışmalarının ardından güzel bir açılış töreni ile hizmete başlayacağını ifade etti

Bursa Valisi İzzettin Küçük ise yapılan bu çalışmanın gerçekten çok güzel olduğunu, ve bu projeleri gördükçe mutlu olduklarını ifade etti.

İNEGÖL´ÜN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Bursa´ya dönmeden önce açıklamalarda bulunan Vali Küçük, şu ifadeleri kullandı: "İnegöl Organize Sanayi bölgemiz, bizim pek çok alanda Bursa´da 3. büyük sanayimiz. Yaklaşık 1 milyar 300 milyon dolar ticari hacmine sahip. Bu Türkiye´de pek çok ilin ulaşamadığı ticaret hacmi. Çok kıymetli ve değerli. Ayrıca cari açığı sürekli fazla verdiren bir ticaret hacmine sahip. Yani daha çok ihracat yapan ve Türkiye´ye döviz kazandıran bir merkez. Bir kaç alanda da Türkiye´de kendini ispatlamış bir organize sanayi. Mobilya sanayisinde, tekstilde bir ilçe boyutlarını çok aşan bir özelliğe, derinliğe ve zenginliğe sahip. Daha da gelişeceğini gördük. Biz her zaman İnegöl´ün bu yüksek performansını destekleyeceğiz, onların yanında olacağız. Bu ziyaretin manası da zaten bu. Kendilerine iyi çalışmalar diliyorum, her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum"

 

Haber: Onurhan Bayraktar



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07