www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VALİ TUNA´DAN STADYUMA ÖVGÜ

VALİ TUNA´DAN STADYUMA ÖVGÜ

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa´da Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda incelemelerde bulundu. Vali Tuna, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan stadyumun, hem Bursa´ya hem de Türkiye´ye değer katacağına inandığını söyledi.

 

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa ziyaretinde Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda incelemelerde bulundu.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni´nin de eşlik ettiği incelemede, Vali Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın´dan stadyumla ilgili detaylı bilgiler aldı. Tesisi çok beğendiğini söyleyen Vali Tuna, ?Bursa ile Eskişehir komşu iller olmasına rağmen bu zamana kadar bu tesisi görmeyişimiz eksiklik olmuş. Geç de olsa inceleme ve Eskişehir´de yapımı devam eden statla kıyaslama için geldiğimiz Bursa´da Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan stadyum, kıyas kabul etmeyecek şekilde? Aslında çok çok öteleri düşünülerek inşa edilmiş, birçok ihtiyaca cevap verebilecek mükemmel bir tesis. Sanıyorum, dünyadaki sayılı stadyumlardan biri... Bu, bizim için gurur verici. Aynı bölgenin insanları olarak gururla söyleyebilirim ki, tarihi zenginliğinin yanı sıra sanayimiz için de çok önemli olan böyle bir şehirde, sporun ve sporcunun, Bursaspor´un hizmetine sunulan böyle bir hizmet takdire şayan? Geriye bunun hakkını vermek kalıyor? diye konuştu.

 

Eskişehir´de inşaatı devam eden stat için de Bursa´dan alınacak örnekler olduğunu kaydeden Vali Tuna, yeni stadyumun açılışına da katılmayı istediğini söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25