www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Yeniceköy Mahallesini ziyaret ederek burada kurulan pazarı ve civardaki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip mahalleleri hakkındaki sorun ve talepleri dinledi.

Daha modern bir kent için İnegöl Belediyesi şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürürken, Belediye Başkanı Alper Taban da her bulduğu fırsatta şehrin farklı bölgelerinde vatandaşlarla buluşup sorunlarını, talep ve önerilerini, eleştirilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Taban, bugün beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte Yeniceköy Mahallesinde kurulan pazarı ve çevredeki esnafı ziyaret etti.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Pazarı dolaşıp pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Taban, civardaki esnaflarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla buluşup mahallenin sorunlarını istişare eden Taban, bir buçuk yıldır Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak; ?Bu süre zarfında şehrin tamamında tespitlerimizi gerçekleştirdik. Sorunları, eksikleri belirledik. İnşallah ekiplerimizle birlikte bu eksiklerin giderilmesi için var gücümüzle çalışacağız? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71