VARGEL İMZAYI ATTI

VARGEL İMZAYI ATTI

5 yıldır İnegölspor forması giyen Mustafa Vargel'le ipler kopma noktasına gelmişti. Bordo Beyazlı yönetim yetenekli oyuncu ile yeniden görüşüp anlaşma sağladı. Mustafa Vargel dün sözleşme yeniledi.

İnegölspor’da akıbeti merakla beklenen Mustafa Vargel’de mutlu sona ulaşıldı. Yetenekli futbolcu, dün tesislerde düzenlenen törenle sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

MUSTAFA VARGEL EVLADIMIZ

İmza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter, “Transfere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mustafa Vargel’e transfer demek istemiyorum. Kendisi İnegölspor’un çok kıymetli bir oyuncusu ve evladıdır. Kendisinin İnegölspor’da 6. yılı.  Biz kendisini hiçbir zaman kaybetmek istemeyiz. Transfer döneminde kendisiyle sürekli görüştük. Kendisini hiçbir zaman silmedik. Kendisiyle yollarımızı ayırmayı hiç düşünmedik. Kendisinin bu yılda iyi işler yapacağından eminiz” dedi.

İYİ OYUNCULAR TRANSFER EDECEĞİZ

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini de belirten Celal Ter, “İyi oyuncular transfer edeceğiz. Acele etmemize gerek yok. 2 oyuncuyla uzun zamandır görüşmelerimiz var. Bu iki oyuncuda üst liglerde mücadele eden oyuncular olacak. Önümüzdeki hafta bu oyuncular ile sözleşme imzalayabiliriz” diye konuştu.

VARGEL İDDİALARINI YALANLADI

Mustafa Vargel ile ayrılık dedikodularının gerçeği yansıtmadığını da vurgulayan Celal Ter, “Kendisinin uzun süreli bir sakatlığı oldu. Tedavisi İstanbul’da devam etmesi gerekirken İnegöl’de devam ettiği ve sakatlığı uzadı. Biz kendisine bu süreçte her zaman destek olduk. Kendisine ne zaman istersen imzanı atabilirsin dedik” dedi.

ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUM

İnegölspor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Vargel ise, “Her futbolcunun başına gelebilecek sağlık sıkıntısı yaşadım. Zor bir dönemden geçiyorum ve kulübümde bana bu dönemde destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Herkesin geçmişi bırakıp yeni sezona ve önümüz bakmasını istiyorum. Daha güzel başarılar kazanacağımızı ümit ediyorum” dedi.

EN ERKEN 2 AY SONRA SAHALARA DÖNECEK

Ağır bir sakatlık yaşadığını dile getiren Vargel, şöyle devam etti: “En erken 2 ay sonra sahalara dönebilirim. Doktorların söylemi bu yönde oldu. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Tedavi sürecindeyim. İnegölspor camiasına da beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07