www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VATAN SAĞOLSUN

VATAN SAĞOLSUN

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin (TSK) Suriye´nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı´nda Tank Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül şehit düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit düşen Tank Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül´ün, İnegöl´ün Mesudiye Mahallesi´nde yaşayan babası Mustafa Aygül´e acı haberi, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban verdi. Oğlunun şehit haberini alan baba Mustafa Aygül, gözyaşlarına boğuldu. Şehit Aygül´ün, anne ve babasının ayrı yaşadığı, anne Zeynep Aygül´ün Çorum´da ikâmet ettiği öğrenildi. Şehit Tank Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül´ün cenazesinin, Çorum´un Alaca ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

CUMHURBAŞKANINDAN TAZİYE

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, telefonla arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı şehit babasıyla görüştürdü. Telefon görüşmesinde şehit babası Mustafa Aygül; ?vatan sağolsun? diyerek büyük bir metanet gösterdi.

ALACA´YA DEFNEDİLECEK

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, ?Babası İnegöl´de ikamet ediyor. Bizde babasını ziyaret ederek taziyede bulunduk. Şehidimizin annesi Çorum Alaca´da ikamet ediyor. Şehidimiz de Alaca ilçesine defnedilecek. Şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum. Vatan sağolsun? dedi.

İNEGÖL ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKIYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Hepimizin başı sağolsun. Var olma mücadelesi veriliyor. 5 şehitten bir tanesi de İnegöllü. İnegöl şehidine sahip çıktı, her zaman olduğu gibi. Bizde ailemizin bu acılı anında yanında olmak istedik. Şehit haberleri bizi daha çok birbirimize bağlıyor. Allah´ın izniyle birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak. Vatan sağolsun? dedi.

BABA YOLCU EDİLDİ

İnegöl Kaymakamlığı tarafından temin edilen minibüsle şehidin Babası ve ailesi Çorum Alaca´ya yolcu edildiler.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25