Vatan ve millet sevgisini şiirlerle anlattılar

Vatan ve millet sevgisini şiirlerle anlattılar

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, öğrencilerine ‘Vatan ve Millet Sevgisi’ temalı şiir dinletisi programı düzenledi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak şiir dinletisi programı düzenledi. Okul idaresine yapılan talep üzerine İnegöl İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve şair Turan Şakalar, şiir dinletisi programına katıldı. Programda değerler eğitimi kapsamında ‘Vatan ve Millet Sevgisi’ ana teması işlendi. Program, tüm öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri tarafından ilgiyle dinlendi.

Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün şiir dinletisinden sonra kürsüye çıkan Edebiyat Öğretmeni ve Şair Turan Şakalar, ‘Vatan ve Millet Sevgisi’ temalı söyleşi ve şiir dinletisi yaptı. Şair Turan Şakalar dinleti sonrası öğrencilerin sorularını cevapladı.

Programın sonunda konuşma yapan Okul Müdürü Nazım Adal, “Bu gibi etkinlikler öğrencilerimizde ve bizlerde milli ve manevi değerlerimizin kalıcı olmasını sağlamaktadır. Bundan dolayı Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmeni İsmail AŞKIN, öğrencileri ve Edebiyat Öğretmeni ve Şair Turan Şakalar’a katılımından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Okul Müdürü Nazım Adal, program sonunda Edebiyat Öğretmeni ve Şair Turan Şakalar’a plaket takdiminde bulundu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22