www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Vatandaşı Depreme Hazırladılar

Vatandaşı Depreme Hazırladılar

Elazığ’da yaşanan 6,8 şiddetindeki deprem sonrası İnegöl’de de olası bir deprem için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi (İNDAK) tarafından vatandaşları bilgilendirmek için bastırılan el broşürleri vatandaşlara dağıtıldı.

Deprem kuşağı üzerinde bulunan ve büyük bir tehlike taşıyan İlçemiz için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi (İNDAK) iş birliğinde İnegöl’de olası meydana gelebilecek depremde nelere dikkat edilmesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek için bastırılan el broşürleri İndak ekibi tarafından şehrin en kalabalık ve en işlek caddesi olan Atatürk bulvarı üzerinde ve şehrin bir çok noktasında vatandaşlara dağıtıldı.

Konu ile alakalı İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) yeklileri tarafından yapılan açıklamada; “Deprem kuşağı üzerinde yer alan şehrimizde doğal afetlere karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına İnegöl Belediyesi ve İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi (İNDAK) işbirliğinde çalışmalarımız sürüyor. Bugün vatandaşlarımızın deprem konusunda daha bilinçli hareket etmeleri adına şehir merkezinde deprem konusunda hazırlanan broşürlerin dağıtımları yapıldı.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01