VATANDAŞIN PTT ÇİLESİ

VATANDAŞIN PTT ÇİLESİ

İnegöl PTT Merkez Şube´nin elektronik sisteminde meydana gelen genel arıza uzun süre hizmet bekleyen vatandaşları çileden çıkardı.

 

İnegöl PTT Merkez Şubesi´nde yaşanan sistem arızası, vatandaşları çileden çıkardı.  Normal şartlarda dahi yoğunluğun yaşandığı İnegöl PTT Merkez Şubesi´ndebir de sistem arızası yaşanınca durum içinden çıkılmaz bir hal aldı.

MÜHENDİSLER DURUMA EL ATTILAR

Geçtiğimiz gün saat 13.30 sularında yaşanan sistem arızası nedeni ile vatandaşlar uzun süre sıra beklemek zorunda kaldılar. Sistem arızasının anlaşılması üzerine mühendislere haber verilmesinin ardından mühendisler İnegöl PTT Merkez Şubesi´ne gelerek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler. Mühendisler yoğun kalabalık içerisinde çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar yaşanan bu olay nedeni ile uzun bir süre sıra beklediklerini ifade etti.

?VATANDAŞA REVA MI??

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan bir vatandaş, ?Bazen geliyoruz gişeler çalışmıyor, şimdi geldik sistem arızalıymış. Yani bu vatandaşa reva mı? Her geldiğimizde sürekli bekliyoruz. Burada bir gün bile işimiz kısa sürmedi?diyerek sitem etti.

HEYKEL ŞUBESİNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

PTT İnegöl Merkez Şubesi´nin ardından Heykel mevkiinde bulunan PTT Şubesi´ne giden vatandaşlar, orada da uzun kuyruk olduğunu görünce işlemlerini yaptırmadan evlerine dönme kararı aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07