www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VATANDAŞLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A SESLENDİ SOYGUNU DURDUR ?REİS´

VATANDAŞLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A SESLENDİ SOYGUNU DURDUR ?REİS´

Özel şirketlerin idaresindeki elektrik, doğalgaz, cep telefonu, sabit telefon ve internet hizmetlerindeki ekstralar vatandaşların cebine yakmaya devam ediyor. TRT payı, kayıp kaçak bedeli, sayaç okuma bedeli ve özellikle de kesme açma bedelleri ile şişen

Elektrik, doğalgaz, cep telefonu ve internet, toplumun vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alıyor. Ancak vatandaşlar özel şirketler tarafından verilen bu hizmetleri alırken ciddi bedeller ödüyor.

Faturalara yansıtılan kesme açma bedeli, sayaç okuma bedeli, TRT Payı, kayıp kaçak bedeli gibi ekstralar, vatandaşların en çok tepki gösterdiği detaylar arasında yer alıyor.  Şirketler ise vatandaşların şikâyetlerine cevap olarak, özelleştirmelerde kendilerine tanınan hakları ve yönetmelikleri gerekçe gösteriyor.

?Zaten gecikme faizi ödüyoruz?

Vatandaşlar, birkaç günlük gecikmeden ötürü hizmet alımını hemen durduran şirketlerin, gecikme faizinin yanı sıra, personel kullanmadan sistemden otomatik olarak kesilen hizmetin yeniden verilmesi için ekstra açma bedeli almasını hukuksuz ve insafsızca buluyor.   

Aldıkları hizmetlerin çok ötesinde bedel ödediklerini belirterek, tepkilerini sosyal medyadan dile getirmeye çalışan vatandaşlar, maalesef yıllardır seslerini yetkililere duyurabilmiş değil. Faturalara yansıtılan ekstralarla adeta soyulduğunu iddia eden vatandaşlar ne iktidar, ne de muhalefet hiçbir siyasinin yaşanan bu zulmü gündeme getirmeye cesaret edemediğinden dert yanıyor.

Son Umut Cumhurbaşkanı Erdoğan

Yerel siyasetçilerden ümidi kesen vatandaşlar, gazetemiz aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a seslendi, ?Reis tek umudumuz sensin, elektrik, doğalgaz, telefon ve internet hepsi birer insani ihtiyaç. Hiç birinden vazgeçecek değiliz. Ancak bizi resmen soyuyorlar. Sesimize kulak ver. Bu soygunu durdur. Bizi ancak sen anlarsın?

Haber:Mehmet AYDIN



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00