VATANDAŞLAR DUYARLI OLMALI

VATANDAŞLAR DUYARLI OLMALI

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu`nda düzenlenen seminerde konuşan Polis Memuru Mustafa Çubuk, Toplum polisi halkın sorunları için vardır. Adı üstünde toplum destekli polis. Sizin desteğinizle varız” dedi.

Geçtiğimiz gün saat 14.00`de İMYO`nun seminer salonunda, İnegöl Toplum Destek Polisi Şube Polis Memuru Mustafa Çubuk`un konuşmacı olduğu seminere, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.

TOPLUM POLİSİ İSE HALKIN SORUNLARI İÇİN VARDIR

Çubuk yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Toplum destekli polis demek diğer adıyla halkının en yakın komşusu demektir. Çünkü devletin size sunduğu en yakın hizmettir. Sorunlara ortak olup gerekli uygulamalarla çözmeye çalışmaktır, işte bu yüzden polis değince insanların korkulu olan önyargıların kırılması gerekir. Çünkü biz sizler için varız sizin sorunlarınız bizimde sorunumuzdur. Halk olarak da gerekli duyarlılığı gösteren vatandaşlar olmalıyız. Bu topraklar hepimizin o yüzden gereği yapılmalı toplum destekli polis ve diğer polisler ilk amacı sizin can ve mal güvenliğini sağlamaktır. toplum polisi ise halkın sorunları için vardır. Adı üstünde toplum destekli polis sizin desteğinizle varız...



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00