www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN

VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Adem Demirel, Sırbistan´ın Sancak bölgesinden İthal etlerin, helal kesim olduğunu belirterek, vatandaşların müsterih olmasını istedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkan Adem Demirel, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda vatandaşın ucuz et yiyebilmesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız harekete geçti. Bakanlığımız yurtdışından gelen ithal etleri anlaşmalı bazı marketlerde daha ucuza satarak vatandaşımızın problemine çözüm buldu. Gördüğümüz kadarıyla da vatandaş bu durumdan son derece memnun. Vatandaş memnun oldu diye birileri bu durumu laf cambazlığı ile bin bir türlü fitne ile acımasızca eleştiriyor" dedi.

VATANDAŞI HUZURSUZ ETMEK İSTİYORLAR

Sancak´ta yaşayan insanların Müslüman olduğunu belirten Demirel, "Sırbistan´ın Sancak eyaletinden gelen etler için ?Helal kesim olmayan, kimin kestiği belli olmayan, Sırplardan gelen ete nasıl güveneceğiz´ gibi söylemler ile vatandaşı huzursuz edenleri biraz Coğrafya, birazda tarih dersi almaya davet ediyorum. Sırbistan´ın Sancak bölgesinde Müslüman Boşnaklar yaşamaktadır.  Sancak Bölgesi´nde özellikle ciddi anlamda dana eti üreticileri ve hayvancılık ile uğraşan insanlar yaşamaktadır. Bu insanlarda bizim ebedi kardeşimizdir. Bu insanlar Müslüman´dır ve orada helal standartlara göre kesim yapılır. Birileri sadece konuşmak için konuşmasın. AK Parti birileri gibi helali, haramı ayırmadan adım atacak bir siyasi parti değildir. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Oradan gelen etler helal kesimdir ve Müslüman kardeşlerimizden gelmektedir. Fitne ve münafıklıkta rekor kıranların amacı, hedef saptırmak, gündem değiştirmektir" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36