www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Vehbi Koç İlkokulu´nda Kutlama

Vehbi Koç İlkokulu´nda Kutlama

55. Kütüphaneler Haftası Vehbi Koç İlkokulu´nda değişik etkinliklerle kutlandı. Sınıflar arası kitap hediyeleşmesi, öğretmenler odasına öğretmen kütüphanesi ve teneffüslerde kitap okumak gibi okumanın önemini ortaya çıkaran etkinlikler düzenlendi.

Kitap okumanın toplumların gelişmesinde ne kadar önemli olduğu, kütüphanelerin bir milletin geçmiş ve geleceğini yansıtması açısından önemli yer teşkil etmesi öğrencilerin ve öğretmenlerin konuya hassasiyetlerinin üst seviyede olması babından yola çıkılarak bir seri etkinlik yapıldı.

Okuma ve kitap konusunda öğrencilere örnek olması açısından, öğretmenler arası ve 2. sınıf zümresinde sınıflar arası ?Kitap Hediyeleşmesi? tertip eden Özlem Yakışıklı, ?Öğretmenler odasına da yine öğretmenlerin getireceği kitaplardan öğretmen Kütüphanesi oluşturduk. Kitap hediyeleşmesi öğretmenler ve öğrenciler arasında çok iyi bir etki yaratarak mutlu anlar yaşandı. Hafta boyunca Tüm 2. Sınıflar İlçe Halk Kütüphanesi´ne gezi düzenleyerek bilgiler alıp kütüphanede kitap okudular.2/C sınıfı, öğretmenleri EQ Kitap Kulübü kapsamında 80 ağaç ekerek ?Her Kitaba Bir Ağaç? etkinliğini gerçekleştirdi. Ayrıca okul öğretmenlerinin okul bahçesinde öğrencilerin haberi olmadan kitaplarını alarak okumasını hedefledik. Öğrenciler teneffüste kitaplarını alarak ?OKU? kompozisyonunu oluşturdular? dedi.

Okul müdürü Mevlüt Bilgin ise, ?Bu yıl Kütüphaneler Haftası güzel etkinliklerle geçti. Öğrencilere örnek olmak, öğüt vermekten daha önemlidir. Bu konuda önderlik edip görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ?Bir adım önce, bir adım önde?  ilkemizle değişik etkinliklerimiz güzel örnekler oluşturdu? diyerek sözlerini bitirdi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87