www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Vehbi Koç´ta Polis Haftası kutlandı

Vehbi Koç´ta Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümünde kutlanan Polis Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Toplum Destekli Polis ekipleri, İnegöl Vehbi Koç İlkokulunu ziyaret ederek, çocuklarla buluştu.

Okul bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenlendiği sırada öğretmenler tarafından Polis Haftası dolayısıyla okula çağrılan Toplum Destekli Polis ekipleri okul bahçesine motosikletlerle gelerek çocuklara sürpriz yaptı. Burada kitap kurtları olduğu ihbarını aldık ve geldik diyen ekiplerle çocuklar arasında neşeli anlar yaşandı.  

Balon Uçurdular

Vehbi Koç İlkokulu´nda görevli öğretmen Selma Küçük tarafından organize edilen programda okul bahçesinde kitap okuma etkinliği yapıldıktan sonra, çocuklarla polisler buluşturuldu. Günün anısına okul öğretmenleri, polisler ve öğrenciler tarafından uçan balonlar gökyüzüne doğru bırakıldı. Bu anlar ise öğrenciler tarafından keyifle izlendi.

Okumayı Sevdirmek İstiyoruz

Selma Küçük Yaptığı açıklamada; ?Polis Haftasında bizlere böyle sürpriz bir ziyaret yapan ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda sizlerin haftasını kutluyorum. Şehit olanlara Allahtan rahmet diliyorum. Polislerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Vehbi Koç İlkokulu olarak çok değişik etkinliklere yer veriyoruz. Buda bunlardan bir tanesi ?öğretmenim de okuyor´ ?özgürlüğe giden yoldur okumak´ diye iki ekinlik gerçekleştirdik. Yaklaşık 900 öğrenci ve 24 öğretmenle bu etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinlik polislerimizin de gelmesiyle birlikte renkli görüntüler oluşturdu. Öğretmenlerimizle birlikte okumakla alakalı güzel sözler söyleyerek uçan balonlarımızı uçurduk. Çok değişik farkındalıklarla çocuklara okumayı sevdirmek istiyoruz. Ve bunun devamlılığını ağlamak istiyoruz. Özellikle yetişkinleri okuma etkinliklerimize katmak istiyoruz. Bu anlamada her akşam saat 20.00´da velilerimizle birlikte 20 dakika kitap okuma etkinliklerimiz var. Ayrıca sivil toplum örgütlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde var. Vehbi Koç İlkokulu bu anlamda bu yıl İnegöl´e damgasını vurdu diye düşünüyorum. Bizi izlemeye devam etsinler? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00