Vehbi Koç Okulundan 60 Ünite Kan

Vehbi Koç Okulundan 60 Ünite Kan

Vehbi Koç Okulu velileri Kızılay’a 60 ünite kan bağışında bulundu. En çok kan bağışçısı getiren öğrenci ise, okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Kan bağışında Bursa’nın diğer ilçelerini gerisinde bırakan İnegöl’de, Kızılay işbirliği ile kan bağış kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda, Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu da dün okul çok amaçlı salonunda sabah saat 09.00’da başlayıp 16.00’a kadar devam eden kan bağış kampanyası düzenledi.

EN ÇOK BAĞIŞÇI GETİREN 3 ÖĞRENCİYE ÖDÜL

Vehbi Koç okulunda düzenlenen kan bağış kampanyasında, bağışçıların sayısının arttırılması için okul idaresi en çok kan bağışçısı getiren 3 öğrenciyi de ödüllendirme kararı aldı. Veliler, öğretmenler ve okul idarecilerinin destek verdiği kan bağış kampanyasında, 60 ünite kan toplandı.

İNEGÖL KAN BAĞIŞINDA ÇOK DUYARLI

Okulda yapılan kan bağışına ilişkin açıklamalarda bulunan Vehbi Koç İlk ve Ortaokul Müdürü Yılmaz Bayraktar, “Bugün ilk ve ortaokulumuzda Kızılay Kan Merkezi ile birlikte kan bağış kampanyası düzenledik. Bildiğiniz gibi kan üretilemeyen, ancak her zaman gerekli olan bir madde. Düzenlediğimiz kan bağış kampanyamıza destek veren duyarlı velilerimize, idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Saat 16.00’a kadar kan bağışı okulumuzda devam edecek. İlçemizde kan bağışı konusunda çok duyarlı. Okullarımız, spor kulüplerimiz, kültürel dernekler bu tür etkinliklere büyük önem veriyor. Biz de okulumuzda her yıl bunu geleneksel olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00