VELİLER AYDINLATMA İSTİYOR

VELİLER AYDINLATMA İSTİYOR

Şükrünailipaşa Okulu önünde bulunan sokak lambalarının yetersiz olması, akşam karanlığında okuldan çıkan öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Öğrencilerini telefon ışıklarıyla arayan veliler, UEDAŞ’tan yaşanan sorunun çözülmesini istediler.

Şükrünailipaşa İlk ve Ortaokulu’nun bir binasının Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu olmasının ardından okul, ikili eğitime döndü. 2013-2014 eğitim öğretim yılına ikili eğitimle merhaba diyen okulun öğrencileri, kış saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte karanlıkla baş başa kaldı.

 

Sokak lambalarının yetersiz olması nedeni ile akşamüzeri okuldan çıkan öğrenciler zor anlar yaşarken, çocuklarını almaya gelen veliler de karanlıkta cep telefonlarının ışıklarını yakarak çocuklarını arıyorlar. Okul idaresi soruna geçici çözüm olarak okul bahçesine spot aydınlatmalar yerleştirse de, veliler durumdan rahatsız.

 

UEDAŞ’A ÇAĞRI

Okul dağıldığı sırada kalabalık ve karanlık nedeni ile çocuklarını bulamadıklarını ifade eden veliler, yalnız gelen öğrencilerin de evlerine dönmekte zorluk çektiği ve karanlıkta korktuklarını söylediler. Veliler, yetersiz olan aydınlatmaların iyileştirilmesi için UEDAŞ’a çağrıda bulundular.

 

Okul idaresinin aydınlatma yetersizliği nedeni ile UEDAŞ’a yazı yazdığı öğrenilirken, UEDAŞ yetkililerinin ise henüz bir cevap vermediği bildirildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00