www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Velilere Gurur Belgesi

Velilere Gurur Belgesi

Türkiye Voleybol Şampiyonası´nda Bursa´yı Bölge Finallerinde temsil etmeyi hak kazanan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi voleybol takımında yer alan 10 öğrencinin velisine, okul yönetimi tarafından Gurur Belgesi verildi.

Dün okulda düzenlenen törene Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Ay, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, Müdür Yardımcısı İhsan Asa, Beden Eğitim Öğretmeni Yasemin Tunç, öğrenciler ve veliler katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Müslim Serbest, ?Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri Voleybol Genç Erkekler müsabakalarında önce İnegöl´de grubunda ikinci olarak Bursa grubuna katılmaya hak kazanan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi erkek voleybol takımı, gruptaki iki maçını da kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Bursa Spor Lisesini yenerek, finale yükseldi. Finalde İnegöl Spor Lisesine 3-1 kaybetmesine rağmen Bursa´yı Bölge Finallerinde temsil etmeye hak kazandık. Gösterilen bu başarıdan dolayı düzenlediğimiz bu etkinlikte başarılı öğrencilerimizin velilerine gurur belgesi takdim edeceğiz. Erkek Voleybol Takımımızın Bursa´da ikinci olması ve bölge finallerinde yarışacak olmasında üstün başarı gösteren öğrencilerimize, bu başarıdaki emek ve destekleri için velilerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimiz Yasemin Tunç ile Hüseyin Uçaravcı´ya teşekkür ediyorum? dedi.

ÇOCUKLAR SİZİN AYNANIZDIR

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Ay ise, ?Böyle bir organizasyona katılmış olmaktan dolayı çok mutlu ve duyguluyum. 2 çocuk annesi olarak sizlerin duygularını paylaşıyorum. Ne kadar gururlandığınızı anlayabiliyorum. Eğitim ailede başlıyor, okulda devam ediyor. Okulda biz eğitimi sadece okul idaresi ve öğretmenler olarak tek başımıza veremiyoruz, sınırlı kalıyor. Herkesin bildiği gibi; eğitim okul, veli ve öğretmenden oluşan 3 sacayağı bir arada olunca amacına ulaşıyor. Bu ayaklardan biri olmadığı zaman aksıyor. Onun için velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akademik başarı önemli fakat çocuklarımız tek yönlü değil, herkes matematik yapamayabilir ama herkesin mutlaka öne çıkarılacak bir yönü vardır. Öncelikle çocuğunuzu sizin çocuğunuz olduğu işin sevin. Çocuklar sizin aynanızdır. Onların davranışlarından şikâyet ederseniz önce dönüp kendinizi sorgulayın. Çocuktan ne bekliyorum, onun ne kadar yanında durabiliyorum konularında kendimizi sorgulayalım. Kapasitelerinin üzerinde beklentilere girip onları da kendimizi de üzmeyelim. Onları başkasıyla kıyaslamayalım. Sizin de çocuğunuzun güzel yönleri vardır. Gerektiğinde çocuk bu yaşta aksayacak, hatalar yapacak ki doğruyu öğrensin. Her ne olursa olsun onun yanında, arkasında olduğunuzu bilmeli. Çocuğun arkasında güveneceği bir ailesi olmalı. Ailesi olan çocuk güçlüdür? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71