www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Vergi dairesi müdürü uyardı

Vergi dairesi müdürü uyardı

Verdi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta, ?Birikmiş vergi borçlarınız varsa dairemize gelip ödeyebilecekleri şekilde taksitlendirme yapsınlar, biriken borçlar sebebi ile yasal işleme düşmesinler.?dedi.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri Ağustos ayında göreve başlayan İnegöl Verdi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta´yı makamında ziyaret etti.

 Ziyaret ile ilgili Oda Başkanı Özcan Ayhanyaptığı açıklamada; ?Ağustos ayı içerisinde ilçemizde göreve başlayan Vergi Dairesi Müdiresi sayın Beyhan Balta Hanımefendiyi makamında ziyaret ederek yeni görev yeri sebebi ile hayırlı olsun temennisinde bulunmak ve tanışmak amacını taşımaktadır. Esnaflarımızın vergi dairesinden muhtemelbeklentilerini müdire hanımefendiye belirttik, odamızın birçok çalışması ile ilgili kendisini bilgilendirdik. İnşallah görev yapacağı süre içerisinde birlikte güzel çalışmalara imza atarız diye düşünüyoruz. Müdirehanımefendiye görevinde başarılar diliyoruz.? İfadelerini kullandı.

Vergi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta ise yaptığı konuşmasında, ?İnegöl ilçesinde Ağustos ayı itibarı ile göreve başladım aradan geçen 3 aylık süre içerisinde bir çok STK Başkanı ve yönetim kurulları ile tanışma imkanımız oldu. İnegöl Mobilya ismi ile tüm yurtta bilinen bir şehir dolayısıyla Mobilyacılar Odasının görev ve sorumlulukları çok fazla bizlerde kurum olarak mobilyacılarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaba göstereceğiz. Esnaflarımız yaşanan sıkıntılar sebebi ile zaman zaman vergilerini ödeme güçlüğü çektiği görülmekte esnaflarımıza tavsiyem birikmiş vergi borçları varsa dairemize gelip ödeyebilecekleri şekilde taksitlendirme yapsınlar,biriken borçlar sebebi ile yasal işleme düşmesinler düştükleri anda sıkıntı daha da büyüyecektir. Biz her zaman esnafımıza yardımcı olmaya hazırız.? Diyerek sözlerini tamamladı

Ziyaret anısına da Oda Başkanı Özcan Ayhan tarafından Vergi Dairesi Müdiresi Beyhan Balta Hanımefendiye İnegöl Mobilya Tarihi kitabı hediye edildi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19