VERGİ DAİRESİ HAFTA SONU VATANDAŞA HİZMET VERDİ

VERGİ DAİRESİ HAFTA SONU VATANDAŞA HİZMET VERDİ

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, 6111 sayılı Bazı Alacakların yeniden yapılandırılması ikinci taksit ödemesi, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Gelir Vergisinin ödeme gününün aynı güne denk gelmesinden dolayı yoğunluk yaşandığını ifade ederek, Vergi Da

Halk dilinde Torba yasa olarak bilinen 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ikinci taksit ödemesi, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Gelir Vergisinin aynı güne denk gelmesinden dolayı hafta sonu İnegöl Vergi Dairesinde yoğunluk yaşandı. Yoğunluktan dolayı İnegöl Vergi Dairesi hafta sonu Cumartesi akşam saat 21.00’a kadar açık bulunduruldu.

Vergi Dairesi Hafta Sonu Açık Kaldı

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Üç ayrı vergi ödemesinin aynı güne denk gelmesinden dolayı yoğunluk yaşandığını ve son ödeme gününün hafta sonnua denk gelmesinden dolayı vatandaşlara hafta sonu akşam 21.00’a kadar hizmet verdiklerini söyledi.

Taksitlerini ve vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar için hafta sonu iki vezne ile hizmet verdiklerini aktaran Müdür Ertaş, “Vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Bu yoğunluk bu taksit ödemelerinin her iki ayda bir olacağından bu yoğunluk yaşanacak. Motorlu Taşıtlar vergisinin ödemesi 3 Ağustos Çarşamba gününe kadar uzatıldı.” dedi.

Kanun Kapsamında Borcunu Taksit Yaptıranlara Çağrı

Müdür Ertaş, Halk dilinde Torba yasa olarak bilinen 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanun kapsamında borcunu taksit yaptıran mükelleflere seslenerek, “ Torba yasa kanun kapsamında borçlarını taksit yaptıran ve bugüne kadar borç ödemeyenlerin taksit ihlalininin yapılması için ödeme yapmaları gerekiyor.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07