Vicdansızlar camiyi soydular

Vicdansızlar camiyi soydular

Akhisar Mahallesi Göçmen Camiye giren hırsızlar bulduklar bir miktar parayı alarak kayıplara karıştılar. Hırsızların geride iz bırakmamak için camide bulunan güvenlik kamera kayıt cihazına zarar verdikleri ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre olay Akhisar Mahallesinde bulunan Göçmen Camiinde meydana geldi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen gözü dönmüş kişi veya kişilerin hedefinde bu kez cami vardı. Camdan içeriye giren hırsızlar alt katta bulunan kuran kursundaki dolapları gözlerine kestirdiler. Burada bulunan kilitli toplara zarar verip kırarak açtılar. Ancak her hangi bir şey bulamayan şahıslar bu kez cami derneğinin odasına yöneldiler. Aynı şekilde kilitli olan dolapları kırıp buldukları bir miktar parayı aldılar. Dolap içerisinde bulunan anahtarlarla caminin kilitli olan üst katına giren gözleri dönmüş şahıslar imam odasına girdiler. İçerideki dolapları alt üst edip etrafı dağıttıktan sonra güvenlik kamera görüntülerinin kayıt cihazına zarar verip geldikleri gibi kayıplara karıştılar.

Sabah namazıyla birlikte camiye gelen imam içerisinin dağınık olduğunu fark edince durumu polis ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler olay yerinde incelemede bulunarak parmak izi çalışması yaptılar.  Hırsızların sadaka kutusunda bulunan bozuk paraları halıların üzerine döktüğü sadece kağıt paraları aldığı ortaya çıktı. Öte yandan camiye giren hırsızların içerde ayakkabılarıyla dolaştığı gözlendi. Emniyet ekipleri şimdi olayı gerçekleştiren kimliği meçhul şahıs veya şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07