Videosuyla Türkiye Gündemine Oturdu

Videosuyla Türkiye Gündemine Oturdu

İnegöl´de bir vatandaşın telefon ve internet bağımlılığına dikkat çeken videosu büyük beğeni topladı. Tıklanma rekorları kırarak Türkiye gündemine oturdu.

Mobilya işiyle uğraşan İsmail Arslan, boş vakitlerinde çektiği videolarla gündem olmaya devam ediyor. Arslan, telefon ve internet bağımlılığına dikkat çekmek için bir video hazırladı. Çekilen videoda önemli mesajlar veren İsmail Arslan, kanayan bir yaraya parmak bastı. Oldukça ilgi çeken video büyük beğeni ile izlenerek adeta Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Çektiği Video hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Arslan yaptığı açıklamada; ?Videomuzda Teknoloji bağımlılığına, internet bağımlılığına, sosyal medya bağımlılığını ele aldık. Teknolojiye karşı değiliz yanlış anlaşılmasın ki, öyle bir şey mümkün değil zaten teknoloji hayatımızın her saniyesinde hayatımızı kolaylaştıran bir olgu, özellikle cep telefonu ve sosyal medya özelliğine vurgu yapmaya çalıştık. İnsanlar sosyal medya yüzünden artık asosyal bir hayat yaşamaya başladılar. Bir insanın başka inşanlar ile bir araya gelmesi, sohbet etmesi veya oturup çay içmesi, doğallığı, gerçekliğini cep telefonu ve sosyal medya veremez, videomuzda bunu dile getirmeye çalıştık. Videomuz oldukça ilgi gördü. Video öncesi paylaştığımız görüntüler, fotoğraflar gerçek sanıldı, videonun işlendiği gibi hemen yorumlar ve üzüntü ikonları, emojileri yüklendi. Sağ olsun arkadaşlarımızda ilgilendiler, beğendiler. Biz her zaman şunu söylüyoruz, bire bir iletişim olması gereken bu yani bir insana yorum yazmak ile bir insana üzüntü emojini veya sevinç emeojini göndermek ile dostluğumuz, arkadaşlığımız çok fazla ilerlemez. Bize lazım olan insanın canlısıdır.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54