www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Voleybol Heyecanı Başlıyor

Voleybol Heyecanı Başlıyor

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvasının kuraları çekildi. 4 grubun yer aldığı turnuvada 12 takım mücadele edecek.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının kura çekimleri 10 Eylül Pazartesi günü 17.00´da yapıldı. 12 takımın mücadele edeceği turnuvada gruplar ve fikstür belli oldu.

İnegöl Belediyespor tesislerinde yapılan kura çekiminde Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Belediyespor yöneticileri ve turnuvaya katılan takımların temsilcileri yer aldı. Kura çekimiyle takımların sıralamaları ve gruplar belli oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek her yıl çetin ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının bu yıl da aynı heyecanla gerçekleştirileceğine inandığını söyledi. 4 grupta 12 takımın boy göstereceği turnuvanın kura çekimi sırasında açıklamalarda bulunan Yiğit; ?Kurumlar arası voleybol turnuvamızın kura çekimi için bir araya geldik. Şehrimizdeki kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı voleybol turnuvamız başlıyor. İnegöl Belediyesi sporu seven ve her vatandaşa spor yapma imkanı sunan bir belediye. 13 farklı branşta Belediyespor ve DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) organizasyonuyla faaliyetlerimiz sürüyor? dedi.

Voleybolla ilgili İnegöl´ün bir alt yapısı olduğuna da vurgu yapan Yiğit; ?Bu turnuvalar da aslında gençlerin voleybola ilgisinin artmasını sağlıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlememiştik turnuvamızı, ancak bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz. İnşallah turnuvamız sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlanır. Biz de zaman zaman gelip maçları izleyeceğiz. O heyecana ortak olacağız? diye konuştu.

 

Yapılan kura çekimleri sonucunda Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının grupları ise şu şekilde oluştu:

A grubu: Birey Eğitim Kurumları, Altı Eylül Ortaokulu, İnegöl Belediyespor

B grubu: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriyespor A, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

C grubu: Hayriyespor Gençlik B, Starwood Çalışanları Kulübü Yrd. Derneği, Dostlar Sitesi

D grubu: Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Öğretmenleri, Devlet Hastanesi, Bonito Koltuk

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25