www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VOLEYBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

VOLEYBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Merhum Cengiz Göllü adına düzenlenen, Büyükşehir Belediyespor´un yanı sıra Galatasaray, Atom TreflSopot, RC Cannes, Telekom Baku ve Proton Saratov takımlarının katıldığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Göllü Uluslararası Bayanlar Voleybol Turnuvası

 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu´nda 7 Ekim´e kadar sürecek ve Bursa ekibinin yanı sıra Galatasaray, Polonya´dan Atom TreflSopot, Fransa´dan RC Cannes, Azerbaycan´dan Telekom Baku ve Rusya´dan Proton Saratov takımlarının yer aldığı organizasyonun toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekiplerin temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

 

?BURSA HER KONUDA İDDİALI?

İddialı ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyon 03 Ekim Cumartesi günü oynanan 3 maçla start alırken, ekipler 7 Ekim´e kadar şampiyonluk için mücadele edecek ve lig öncesi ciddi bir sınav verecekler. Turnuva öncesinde ekip temsilcileri Crowne Plaza Hotel´de gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Voleybolun nabzının Bursa´da atacağını belirten Başkan Altepe, ?Bursa güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Voleybolun nabzı Bursa´da atacak. Bu tür organizasyonları yapmak bizim için onur. Her zaman sporun en güzel organizasyonlarını yapmak istiyoruz. İnşallah güzel bir turnuva olacak. Bursa her konuda iddialı. En çok istediğimiz de sporda ismimizi dünyaya duyuralım. Bunun için de çalışıyoruz. Bu tür organizasyonları da sıkça yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl tecrübe kazandık? diye konuştu.

 

ORGANİZASYONLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Bursa´da hemen hemen her hafta bir organizasyon yapıldığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de, ?Geçen yıl ilki düzenlenen turnuva bu yıl çok güçlü takımların katılımıyla gerçekleşiyor. Bu bizler adına sevindirici. Uluslararası alanda marka kentseniz büyük adımlar atmak zorundasınız. Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu tür organizasyonlar sürekli artarak devam ediyor? şeklinde konuştu.

 

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ise, ?Çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu turnuvayı geliştirerek marka turnuvalardan biri haline getirmek istiyoruz? dedi.

 

Crowne Plaza Hotel´de gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hasan Çepni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, antrenör ve sporcular da katıldı.

 

SERGİ DE VAR

7 Ekim´de tamamlanacak 2. Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası 3 maçla start alıyor. Turnuvanın açılış maçında saat 13.00´te Galatasaray-Saratov karşı karşıya gelirken, 15.30´da TreflSopot-RC Cannes, saat 18.00´de ise Büyükşehir Belediyespor-Telekom Bakü maçları oynanacak. Karşılaşmalar tek devreli lig usulüne göre yapılacak. En çok puan toplayan takım ise turnuvanın şampiyonu olacak. Bu arada turnuva boyunca salonda Bursa´nın Uluslararası Voleybol hakemi Ali Bağde´nin eserlerinin yer alacağı sergi de beğeniye sunulacak.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19