VOLEYBOL IN - FUTBOL OUT

VOLEYBOL IN - FUTBOL OUT

Bu yıl Aroma Voleybol 3. lig B grubunda mücadele eden İnegöl Belediyespor, Pazar günü kapalı spor salonunda karşılaştığı Pelenkoğlu Fatih takımına karşı rahat oyun ortaya koyarak, rakibe set vermeden karşılaşmayı 3–0 gibi net skorla yenerek yoluna d

Karşılaşma sonunda voleybolcular taraftarlarla galibiyet sevincini kutlarken, İnegöl Belediyespor ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada İnegöl’ün yine güzel bir voleybol müsabakasına şahit olduğunu ifade ederek, “Öncelikle ben tüm oyuncularımızı kutluyorum. Belediyespor olarak çıktığımız bu yolda gayet iyi ilerlemenin keyfini ve mutluluğunu yönetici arkadaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Bugün 8. maçımızı oynadık. Biz 3. Sıradayız, 4. sıradaki ve bizimle aynı puana sahip olan Pelenkoğlu Fatih Bartın takımıyla oynadık ve açıkçası 3-0 gibi net bir skorla da kendilerini yendik. Hocamızı ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Belediyespor yönetimi olarak sporu tabana yayma gibi bir çalışmalarının olduğunu aktaran Aktaş, “Çalışmalar neticesinde 3.ligde kurduğumuz voleybol takımımız bunun en güzel numunesi, göstergesi. Tabi başarılarla beraber, bu psikolojinin daha da kesinleşeceğini, daha da yaygınlaşacağını düşünüyorum. Açıkçası tribünlerde çok keyif aldım. Heyecanlı, maçı zevkle izleyen, hatta buna dair tezahüratlar yapan, ama futboldan hariç sporların olduğunun da farkında olan bir seyirci kitlesi vardı. Tribünlerimizin bir tarafı tamamen doldu diyebiliriz. Bu açıkçası ileriki günlerde elde edilecek başarılarla beraber artık İnegöl`ün futbol`da olduğu gibi salon sporlarında da daha dolu tribünlere, daha ilgili seyirciye hitap edeceğini ve takip edileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24