Voleybolcular Seçmelere Katıldı

Voleybolcular Seçmelere Katıldı

İnegöl Belediyespor’un yıldız sporcuları, Türkiye bölgesel seçmelerine katıldı. Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, İnegöl’de ülke çapında sporcular yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Konu ile alakalı açıklama yapan Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, voleybol branşında lisanslı 65 alt yapı sporcularının olduğunu belirterek; “Voleybol ve diğer tüm branşarımızda alt yapımıza önem veriyoruz. Bu kapsamda Voleybol alt yapısındaki 1999-2000 doğumlu 6 kardeşimizi dün itibari ile Türkiye seçmeleri için Marmara Bölgesi Küçük Erkekler Milli Takım Seçmeleri’ne gönderdik. Seçmeler, Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Federasyondan yetkililerin de takip ettiği seçmelerde, başarı gösteren voleybolcular, Ankara’da milli takım kampına alınacak. Buradaki başarılarına göre de Voleybol Milli Takımında forma giyerek, İnegöl’ümüzü gururla temsil edecekler. Seçmelerin sonuçları önümüzdeki haftalarda açıklanacak. İstiyoruz ki, İnegöl’ümüzden de ülke çapında sporcular yetişsin”

 

İnegöl Belediyespor voleybol branşı alt yapısını Serkan Sezer, İbrahim Aktay ve Hülya Çağlar yönetimindeki antrenörlerin çalıştırdığını da dile getiren Başkan Tayyar, Marmara Bölgesi Küçük Erkekler Milli Takım Seçmeleri’ne Asef Çelik, Batuhan Gök, Yusuf Tarık Çakmak, Mümin Can Güven, Beytullah Malçok, Furkan Alınca ve Talha Akaslan’ın katıldığını söyledi. Tayyar, ayrıca bu sporcuların 8 aylık bir süre sonunda bu aşamaya geldiğini de sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00