Voleybolculara Kurallar Anlatıldı

Voleybolculara Kurallar Anlatıldı

Aroma Erkeler 2. Lig A Grubunda mücadele eden İnegöl Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları önceki gün Yunus Emre Spor kompleksinde düzenlenen toplantı ile voleybol kuralları hakkında bilgilendirildi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısı öncesi bir konuşma yapan İnegöl Belediyespor 2. Başkanı Adem Tayyar, “Bugün voleybol takımımıza kurallar ile alakalı bilgilendirme toplantısı düzenledik. Bu anlamda hakemleri ve gözlemciler toplantımıza davet ettik. Düzenlenen toplantıda voleybolcularımıza değişen kurallar ile alakalı bilgilendirme yapıyorlar. Takım ruhu oluşturmada bu toplantılar çok önemli, buna ihtiyacımız vardı. Bu çalışmayı bugün alt yapı ve sporcularımız ile bu toplantıyı gerçekleştirdik. Toplantının yararlı olacağını düşünüyorum.” dedi.

 

Ligin 15. hafta maçında Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Egenar ile oynanacak maçı da değerlendiren Adem Tayyar, “Pazar günü bizden 2 puan üstümüzde olan takım ile mücadele edeceğiz. Kazanabileceğimiz bir maç. Bu hafta Beşiktaş ile oynadığımız maçta rakibimizi resmen elimizden kaçırdık.” diye konuştu.  

 

Yapılan konuşmanın ardından bilgilendirme toplantısına katılan Bursa Voleybol Federasyonu Temsilcisi Ali Bağde, Ulusal Hakem Sevda Gürel ile İl Hakem Kurulu temsilcisi Şenol Almaz sporcuları değişen kurallar hakkında sinevizyon eşliğinde bilgilendirdi.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00