www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VOSVOSCULAR İNEGÖL´DE BULUŞTU

VOSVOSCULAR İNEGÖL´DE BULUŞTU

Bursalı Vosgarage16 Grubu, Bursa genelinde her ay farklı bir ilçeden düzenledikleri toplantıların 24´üncüsünü İnegöl´de gerçekleştirdiler.

Bir kafedenin önünde yan yana park edilmiş vaziyette duran araçlar İnegöllülerin büyük ilgisini çekti. Birçok vatandaş araçları arkasına alarak özçekim yapıp anı ölümsüzleştirdiler.

METALE OLAN AŞK

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Vosgarage16 Grubu temsilcilerinden Abdurrahman Karada, ?Başkanlık sistemi olmayan bir grubuz. Herkesin istediği mekânda, istediği yerde organizasyon yapabileceği bir grup. 2 yıl önce kurulduk. Bu 24´üncü aylık toplantımız. 2. yılımıza denk geliyor. Tamamen hobi amaçlı bir grubuz. Zaman zaman farkındalıklar oluşturuyoruz. Çeşitli etkinliklere katılıyoruz, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi milli bayramlara katılım gösteriyoruz. İstanbul ve şehir dışında yapılan etkinliklere katılım göstermeye çalışıyoruz. Vosvos tarz olarak ayrı bir araba. Tamamen metale olan bir aşk. Başka bir açıklaması yok. Aldığımız tepkiler çok güzel. İlk defa İnegöl´e geldik. Gayet güzel. Mekân da çok hoş. Bizi iyi ağırladılar. Teşekkür ediyoruz? dedi.

BU KÜLTÜRÜN YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ

Grubu İnegöl´de ağırlayan Bella Da Vinci Cafe sahibi Ahmet Yağcı ise, ?Vosgarage 16 Grubunu ağırlıyoruz, ilk defa İnegöl´e geldiler ve güzel bir izlenim edindiler. Kafemizin konseptini de zaten vosvosa göre yapmıştık. Ben de eski vosvosçu olduğum için kafemizin ortasına bir adet vosvos koyduk. Gelmelerini çok istiyorduk. Davet etmiştik ama kış olduğu için gelememişlerdi. Kısmet bugüneymiş. Çok memnun olduk, hepsine teşekkür ediyoruz. Bu kültürün İnegöl´de daha da yaygınlaşmasını istiyoruz. İnegöl´de sadece birkaç tane var. Klasik olarak vosvosun çok değişik bir havası var. Diğer klasik araçları da aramızda görmek isterdik ama farklı programları olduğu için katılamadılar. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22