www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

VUR PATLASIN?

VUR PATLASIN?

Diyabarkır´da, Cizre´de, Şırnakta terör örgütü PKK ile verilen mücadelede her gün 3-4 emniyet mensubu şehit olup ocaklara ateş düşerken, İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği konser programında eğlencenin dibine vuruldu.

 

İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosunun seslendirdiği şarkılara, ilçe protokol üyelerinin de zaman zaman alkışlarla eşlik ettiği görüldü.

Kadınların dul, çocukların yetim kaldığı bir dönemde Kuran´ı Kerimler okunup, dualar yapılması gerekirken, sanki hiçbir acı yaşanmıyormuşcasına konserler verilmesi, İnegöl Belediyesi tarafından alışkanlık haline getirildi.

Benzer acıların yaşandığı geçmiş yıllarda da konserler düzenleyerek kamuoyunun tepkisini çeken İnegöl Belediyesi´nin, önceki akşam yine coşkulu bir şekilde konser düzenlemesi şaşırtmadı.

Anaların yürekleri dağlayan ağıtlarını, annesinin kucağında babasının tabutuna anlamsızca bakan sebileri unutup, vur patlasın çal oynasın eğlence programlarıyla aziz şehtilerimizin kemiklerini sızlatanlar, ellerini başlarının arasına alıp bir kez daha düşünmelidir.

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29