www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VURA VURA GİDECEĞİZ

VURA VURA GİDECEĞİZ

Haber Yorum Gazetesine konuşan İnegölspor´un genç forveti Furkan Aydın, ?Takımımız çok iyi. Manisaspor maçında da çok iyi oynadık, ama şanssız goller yedik. Vura vura gideceğimizi düşünüyorum? dedi.

 

İnegölspor´un Payasspor´dan renklerine bağladığı genç golcü Furkan Aydın, kendisi ve futbol geçmişi ile ilgili merak edilenleri gazetemiz Haber Yorum´a anlattı.

 

FENERBAHÇE´YE TRASNFER OLDU

Konuşmasına futbol geçmişini aktararak başlayan Furkan Aydın, ?Futbola 10 yaşında Sakaryaspor altyapısında başladım. Orada miniklerde oynadım, C Genç grubuna yükseldim. Daha sonra B Genç, Süper Genç şeklinde tüm kategorilerde Sakaryaspor´da oynadım. Sonra oradan 2008-2009 senesinde A takıma yükseldim. Çıktığım senenin devre arasında Onur Karakavak ile beraber Fenerbahçe´ye transfer oldum. Fenerbahçe´den de çeşitli takımlara kiralık gönderildim. Şimdiye kadar Sakaryaspor, Fenerbahçe, Çankırıspor, Bozüyükspor, Nazilli Belediyespor, Turgutluspor, Eyüpspor, Tuzlaspor, Payas Belediyespor ve son olarak İnegölspor´da forma giydim? dedi.

 

?VURA VURA GİDECEĞİZ?

İnegölspor´un şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu aktaran Aydın, ?Buraya gelmem benim için çok iyi oldu. İnşallah bu sene de var gücümüzle çalışarak şampiyon olacağız. Takımımız çok iyi. Manisaspor maçında da çok iyi oynadık ama şanssız goller yedik. Vura vura gideceğimizi düşünüyorum? şeklinde konuştu.

 

?TAKIM OLARAK ÇOK İYİ DURUMDAYIZ?

Takım içerisindeki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten Aydın, ?Bu maçlara da yansıyor. Takım olarak çok iyi konsantre olmuş durumdayız. Kalan maçların da çoğunu yeneceğimizi düşünüyorum. Takım şuan çok iyi durumda, üst düzey oynuyoruz? diye konuştu.

 

?GÜLLER İLE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ?

Serhat Güller´inçok tecrübeli bir isim olduğunu belirten Aydın, ?Kendisini belirlemiş bir hoca. Bu sene bizim başımızda. İnşallah onunla beraber bu sene şampiyonluğu yakalayacağız? dedi.

 

UNUTAMADIĞIM AN

Kariyerindeki unutamadığı anısını anlatan Aydın, ?Çankırıspor-Sarıyer maçında dakika 90´da aşırtma bir gol atmıştım, sonrasında taraftarlara koşmuştuk. O anı hiç unutmuyorum? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR´DA KALMAK İSTERİM

İnegölspor´da öncelikle şampiyonluk yaşamak istediğini aktaran Aydın, ?İnegölspor çok büyük ve tanınmış bir camia. İnşallah şampiyon oluruz. Şampiyon olup PTT 1. Lig´e çıktıktan sonra İnegölspor´da kalmak isterim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00