YA İL OLALIM, YA ÖZEL STATÜLÜ İLÇE

YA İL OLALIM, YA ÖZEL STATÜLÜ İLÇE

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD), yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştıkları ‘Olabiliyorsak İl, Olamıyorsak Özel Statülü İlçe Olalım’ projesiyle ilgili hazırladıkları 50 sayfalık dosyayı AK Parti İlçe Yönetimine sundu.

İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önceki akşam AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetimini parti binasında ziyaret etti. Ziyaretin amacı ise, İnegöl’ün il ya da özel statülü ilçe olabilmesi idi.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, yapılan ziyarette ‘Olabiliyorsak İl, Olamıyorsak Özel Statülü İlçe Olalım’ adı altında başlattıkları projeyi ilçe teşkilatıyla paylaştıklarını kaydederek; “Yaklaşık 1 senedir yürüttüğümüz çalışmalarımızı dosya halinde AK Parti İlçe Teşkilatına sunduk. Yaklaşık 50 sayfalık dosyada; İGİAD’ın özel statülü ilçe ile ilgili olarak bugüne kadar yaptığı araştırmalar ve bilgiler, İnegöl’ün il olması ile ilgili olarak geçmişte verilen kanun teklifleri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uludağ Üniversitesine hazırlatmış olduğu Türkiye’deki il olmaya aday büyük ilçelerin bilimsel olarak karşılaştırılmasını içeren çalışma, İnegöl dışındaki büyük ilçelerin son zamanlarda yaptığı il ya da özel statülü ilçe olmak için çalışmaları yer almaktadır. AK Parti İlçe Başkanı Sayın Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri de İGİAD’a teşekkür ederek İnegöl ile ilgili yaptığımız çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini söyleyip başarılar dilediler” dedi.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14