Yabancı Öğrencilere Köfte İkramı

Yabancı Öğrencilere Köfte İkramı

‘Kardeş Okullar Yaz Olimpiyatları'na katılmak üzere 5 farklı ülkeden Cerrah İlköğretim Okulu'na gelen yabancı öğrenciler, İnegöl Belediyesi'nin konuğu oldu.

 

İnegöl Belediyesi, Cerrah İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ‘Kardeş Okullar Yaz Olimpiyatları’ için 5 farklı ülkeden İnegöl’e gelen yabancı öğrencileri öğle yemeğinde ağırladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, yemekte yaptığı konuşmada yurtdışından İnegöl’e sportif, bilimsel ve kültürel etkinlikleri içeren ‘Kardeş Okullar Yaz Oyunları’nın 6’ncısına katılmak üzere Almanya, Romanya, Bosna-Hersek, Makedonya ve Kosova’dan İnegöl’e gelen öğrencileri, geçtiğimiz gün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın meclis salonunda kabul ettiğini anımsatarak; “Misafirlerimizi ilk orada karşılayıp ağırlamıştık. İstedik ki İnegöl’e gelmişken şöhreti sınırlarımızı aşan İnegöl Köftemizi de tatsınlar. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın yoğun programından, benim de eğitim kökenli olmamdan dolayı öğrencilerimize bugün Başkanımız adına ben eşlik ettim. Umarım konuklarımız İnegöl’ümüzden memnun ayrılırlar ve ülkelerine güzel anılarla dönerler. Kentimize geldikleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32