YABANCILARIN ZAMANA İHTİYACI VAR

YABANCILARIN ZAMANA İHTİYACI VAR

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor`un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, güçlü Ziraat Bankası karşısında hatalar sonucu mağlup olduklarını belirtirken, yabancı oyuncuların adaptasyon sorununu hala çözemediklerini ifade etti.

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Ali Bahadır, 3-1’lik Ziraat Bankası mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

 MÜCADELEYİ FİLE ÖNÜNE TAŞIMA DIŞINDA BİR ŞEY YAPAMADIK

Ziraat takımının kaliteli bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Aksoy, “Mücadele ettik ama olmadı. Ziraat Bankası güçlü bir takım. Özellikle kaliteli yabancılarından kurulu bir takım. Top kullanma becerisi çok üst seviyede bir takım. Öyle pozisyonlar var ki, serviste etkinlik benim elimdeyken manşet açık bir pozisyonda, geliyor o kadar güzel boş alana top atıyor ki, buna benzer o kadar çok hata yaptım. En az 7-8 sayı bu şekilde verdim. Zaten maçın skoruna baktığınızda ve karlılaştırdığınız zaman 8 veya 10 sayılık bir skor bu şekilde gidiyor. Mücadeleyi file önüne taşıdık. Onun haricinde bir şey yapamadık. Bir set daha derli toplu oynadık ve o seti aldık. Olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

 

ADAPTASYON SORUNU YAŞANIYOR

Yabancı oyuncuların takıma hala uyum sağlayamadığını dile getiren Aksoy, “Yabancılar daha adaptasyon geçiriyorlar. Şuanda daha takıma uyum konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var. Oyun olarak benim takımımı sırtlayacak türden yabancı olması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Şuanda görünen o” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00