YALANIN BATSIN

YALANIN BATSIN

10 yıllık görev süresi içerisinde meclis üyelerinden gazetecilere, pazarcılardan sade vatandaşlara kim kendisine muhalif ise azarlayan ya da hakaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3. kez belediye başkanı olmak için bu kez yalan ve iftiraya baş

Geçtiğimiz Hafta içerinde Süperkanal televizyonunda canlı yayına katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hava kirliliğine çözüm isteyen bir vatandaşa, “Keles’e gidin, muhtemelen oranın havası iyidir” şeklinde cevap vermiş ve kamuoyunun tepkisine çekmişti.

 

İnegöl’de yaşanan hava kirliliğine 10 yıldır çözüm getiremeyen ve gerektiği gibi mücadele edemeyen Alinur Aktaş’ın, çözüm önerisi olarak sunduğu “Keles’e gidin” şeklindeki talihsiz sözleri, Haber Yorum Gazetesi’nin manşetinde yer bulmuştu.  MHP Adayı Fikret Fidan,  Aktaş’ın bu talihsiz beyanına karşılık, “30 Mart’ta Keles’e Aktaş’ı gönderin” mesajı vererek tepkisini ortaya koymuştu.

 

Muhalefet partisi adaylarının ve vatandaşların tepkisi karşısında zor durumda kalan ve durumu kurtarmaya çalışan Alinur Aktaş, bu kez daha büyük bir gafa imza attı.  

 

Nerede ne söylediğini unutan ve inkârcılıkta nam salan Alinur Aktaş, önceki akşam katıldığı Kanal 16 Televizyonunda MHP Adayı Fikret Fidan’ı eleştirirken, hem kendisini yalanladı, hem de malum gazeten dediği Haberyorum Gazetesi’ne iftira attı.

 

Aktaş, programda “Keles’e gidin” şeklinde bir söz söylemediğini, bunu Haber Yorum Gazetesi’nin uydurduğunu ve MHP Adayı Fikret Fidan’ında uydurulan bu haberle kendisini eleştirdiğini savundu.

 

260 bin İnegöllünün gözlerinin içine baka baka “Ben Keles’e gidin demedim” yalanını söyleyen ve üzerine bunu malum gazete uydurdu diyerek, Haber Yorum Gazetesi’ne iftira atan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, daha canlı yayın programını tamamlamadan sosyal paylaşım sitesi facebokk üzerinden yayınlanan ses kaydı ve video görüntüleriyle “Kelese gidin” cümlesini kullandığı ortaya çıkarıldı.

 

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07