www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YALANMIŞ MEĞER!

YALANMIŞ MEĞER!

2016 yılında yapacağı projeleri, ?Biz bu şehri seviyoruz, aşığız? gibi ballı sözlerle süsleyerek anlatan Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın İnegöl aşkı da ve sevdası da yalan oldu. Aktaş, sözünü verdiği projelerin büyük kısmını yapmayı beceremedi.

2015 yılında Afyon´da düzenledikleri yıllık değerlendirme toplantısında, 2016 yılında İnegöl´e yapacakları projeleri anlatan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,?Eski Kültür Sarayını yıl ortasına kadar yıkıp yerine yapacağımız ?Meydan ve Yer Altı Otoparkı? projemizle çarşı içerisini yayalaştırıyoruz. Yıkım işlemleri tamamlanan eski Devlet Hastanesi alanına ?70 dönümlük Kent Meydanı ve Belediye Sarayı? projesi ile bölgemizin en büyük meydanlarından birini İnegöl´ümüze kazandırarak, yeniden şehrimizin çekim merkezi haline getiriyoruz.  Restorasyon çalışmaları devam eden ?Beylik Hanı? tamamlandığında tarih çarşıda tekrar canlanacak. Çalışmalarına başladığımız ?Kültür Sanat ve Kongre Vadisi Projesi? ile 400 ve 700 koltuk kapasiteli iki büyük salon yapıp, her yaş grubundan hemşehrimize hizmet sunarak, İnegöl´e kültür- sanat alanında farklı bir boyut ve enerji katacağız. Ayrıca burada yapacağımız yeni ?Nikah Sarayı? ile en mutlu günlerinize ev sahipliği yapacağız.  Proje ve etüt çalışmaları tamamlanıp ihale aşamasında olan ?Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi´mizde? yüzme sporunu teşvik ederek, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunacağız.  Alanyurt ? İnegöl arası ?Hafif Raylı Sistem?, ?Şehir içi Ulaşım? ve ?İnegöl-Bursa Ulaşım? hatlarında yapacağımız yenilikler ve düzenlemelerle daha hızlı ve daha kaliteli toplu taşıma gerçekleştireceğiz.?

?Biz bu şehri seviyoruz?.. Biz bu şehre aşığız??

Başka Aktaş sözlerini şöyle sonlandırdı; ?2016 yılında planladığımız bu projeler ile İnegöl´ü ulusal ve uluslararası boyutta bir marka şehir yapmak yolunda önemli bir mesafe kat edeceğimiz aşikâr. Hemşerilerimizin yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir ortaya koymak noktasında hizmetlerimizi şehrin her noktasına yayarak vizyon sahibi bir belediyeciliğin farkındalığını ortaya koymak için çalışmaya devam ediyoruz. Biz bu şehri seviyoruz?.. Biz bu şehre aşığız??



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00