www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YANAN EVİNİ KOMŞUSU KURTARDI

YANAN EVİNİ KOMŞUSU KURTARDI

Kemalpaşa Mahallesi’nde komşularının evinin yandığını görüp ev sahibine haber veren duyarlı komşu, yanan eşyaları da balkondan atarak alevlerin diğer odalara sıçramasını önledi.

Edinilen bilgiye göre yangın, dün saat 12.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Zadeler Sokak numara 14 adresinde Ramazan Güden’e ait evde meydana geldi. Aynı sokaktaki evine gelen Mehmet Ali Gürel, komşusunun evinde alevleri gördü. Hemen komşusunun evine koşan Gürel, yan odada çocuk uyutan ev sahibi bayana diğer odada yangın çıktığını haber verdi. Eve giren duyarlı komşu, yanmakta olan halıları ve eşyaları da alıp balkondan aşağıya atarak alevlerin sardığı odada yangının büyümesini önledi.

 

Yangın hemen itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, kapının önüne atışan eşyaları söndürüp evin içerisinde yanan bölgelerde de soğutma çalışması yaptı.

 

YANGIN BACADAKİ BEZLERDEN ÇIKTI

Yangının söndürülmesinin ardından çıkış sebebine ilişkin yapılan incelemede, doğalgazlı olan evde diğer komşunun sobasını yakması sonucu bacada tıkalı bulunan bez parçalarının tutuştuğu ve yangının bu sebeple çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00