YANGINZEDEYE ANLAMLI ÖDÜL

YANGINZEDEYE ANLAMLI ÖDÜL

Vergi haftası nedeniyle Maliye Bakanlığı tarafından İnegöl’e gönderilen 12 teşekkür plaketinden biri 23 Şubat tarihinde Ayakkabıcılar çarşında çıkan yangında işyeri tamamen yanan Yemenici Firmasının Sahibi Mehmet Başarır’a verildi.

İnegöl Vergi dairesinde düzenlenen törende Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş tarafından Yemenici Firmasının Sahibi Mehmet Başarır’a teşekkür plaketi takdim edildi. 1943 yılında baba Mehmet Başarır tarafından kurulan ve 1997 yılında oğlu Mehmet Başarır’a devrolan Yemenici firması kurulduğu yıldan bugüne kadar vergisini düzenli olarak ödediği için bu plakete layık görüldüğü belirtildi.

 

Yapılan törenin ardından açıklama yapan Yemenici Firmasının Sahibi Mehmet Başarır, plakete layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “ Bu haber geldiği zaman nasıl memnun olduğumu anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Göğsüm kabardı ve onurlandım. Vergi dairesinin bize takdim ettiği bu plaket bizi gerçekten çok mutlu etti. Demek ki biz bu işi hakkıyla yapan, vergisini hakkıyla veren esnaf olarak bizi seçmişler. Mutluluğumu anlatacak kelimeler bulamıyorum. Meslek hayatı boyunca çeşitli ödüllerle onurlandırıldım. Fakat bu ödül beni en az onlar kadar mutlu ettiğini belirtmek isterim. Vergi dairesi müdürlüğüne ve bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Mehmet Başarır, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile İlçe Kaymakamının yangın sonrası kendilerini ziyaret ettiğini ve yardım sözü verdiğini söyleyerek, “Sağ olsunlar yangından sonra Milletvekilimiz Hüseyin Şahin olsun, kaymakamımız olsun geldiler. Bizim durumumuzu kendileri bizzat gördüler. Bizde onlara dilimizin döndüğü kadar durumu anlatmaya çalıştık. Onlarda bize çeşitli vaatlerde bulunacaklarını söylediler. Valilikten ve Kaymakamlıktan gerekli desteğin yapılacağını umuyoruz. Sanıyorum bu yangını sel felaketi gibi deprem felaketi gibi afetler içerisine koyacaklar. Devletimizden bu konuda yardımları göreceğimizi umuyoruz. Kendilerine bütün esnaf arkadaşlarım adına tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca, proje konusunda yardımlarını esirgemeyen Damla İnşaata ve Bahçeci Mimarlığa teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00