YANKESİCİYİ ZABITA KULÜBESİNE KİLİTLEDİLER

YANKESİCİYİ ZABITA KULÜBESİNE KİLİTLEDİLER

Hayvan Pazarında kalabalıktan faydalanarak cepçilik yapmak isteyen bir yankesici, vatandaşlar tarafından fark edilince yakayı ele verdi. Vatandaşlar, yakaladıkları yankesiciyi zabıta kulübesine kilitleyerek polisin gelmesini bekledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayvan Pazarından alışveriş yapan vatandaşlar yankesici ve dolandırıcılar yüzünden bir hayli tedirgin durumda. Oluşan kalabalıktan istifade etmek isteyen bir yankesici, dün vatandaşlar tarafından fark edilince yakayı ele verdi.

 

YANKESİCİYİ ZABITA KULÜBESİNE KİLİTLEDİLER

Dün sabah saatlerinde Hayvan Pazarı’nda meydana gelen olayda, iddiaya göre vatandaşların cüzdanlarını çalan 2 kişi hayvan satıcıları tarafından fark edildi. Hırsızlardan biri farkedildiklerini anlayınca olay yerinden kaçtı. Diğer yankesici ise vatandaşlar tarafından yakalanarak Zabıta Müdürlüğüne ait kulübeye kilitlendi.

Yankesicilik yaptığı iddia edilen D.A.’yı kulübeye kilitleyen vatandaşlar, olayı hemen emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinden geldikleri öğrenilen yankesicilerden 49 yaşındaki D.A’yı ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Cüzdanlarla birlikte kaçtığı iddia edilen kimliği belirsiz olan diğer yankesicinin ise yakalanması için emniyet ekipleri tarafından arama başlatıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54