?YANLIŞ ANLAŞILDIM?

?YANLIŞ ANLAŞILDIM?

Geçtiğimiz günlerde Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin kaldırım işgali uygulamalarına uymadığı fotoğraflanan Işın Elektrik işyeri sahibi Bahattin Tatlı, konunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirterek kendisini savundu.

 

Işın Elektrik işyeri sahibi Bahattin Tatlı, çıkan haber üzerine açıklamalarda bulunarak, kaldırım işgali ile ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

BUNLARIN OLMASINI KİMSE ARZU ETMEZDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tatlı, ?Geçtiğimiz günlerde yerel basında çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Habere konu olan olayda, kaldırım işgalleri yönetmeliğine uymadığımız ve buna paralel olarak yapılanlar anlatışmış. Ama gerçek şu ki; biz burada kaldırım ihlal etmiyoruz. Çünkü biz o gün gelen ürünlerimizi işyeri içine alıyorduk. 1 saatliğine de bu işlem devam etti. Sonrasında ise römorkun üzerini tekrar kapattık. Kimsenin yolunu kapatmıyoruz. Ama bir kaç günden beri olayla ilgili sıkıntılar yaşadık. Bunların olmasını kimse arzu etmezdi. Ayriyeten bu işyerinde 1878 yılından beri karpuz satılmaktadır? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22