www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YANLIŞ ADRESLERE GÖNDERİLİYORUZ”

   YANLIŞ ADRESLERE GÖNDERİLİYORUZ”

CHP Bursa Milletvekili aday adayı Av. Suna Soydaş, CHP'den İnegöl'e gelen misafir aday adaylarının veya misafirlerin CHP ilçe binasının yerini bulmak için sorduklarında yanıltıcı cevaplarla başka yerlere gönderildiklerini iddia etti.

 

CHP Bursa Milletvekili aday adayı Av. Suna Soydaş, tanıtım ziyaretleri kapsamında CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Soydaş, ziyarete geldikleri sırada CHP ilçe binasının yerini bulmak için bazı vatandaşlara yol tarifi sorduklarında yanıltıcı tarifler aldıklarını ve bu tip olayların diğer CHP'li aday adaylarında ve parti misafrlerinde de yaşandığını dile getirdi.

İKTİDAR YOLUNDA YÜRÜMEK İÇİN…

CHP İlçe Başkanı Engin Başar'ın kısa selamlama konuşmasının ardından konuşan  Av. Suna Soydaş,   Çağdaş, devrimci, emekten ve halktan yana; mücadele için çıktık yola” sloganı ile hedeflerinden bahseden Soydaş, Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşatmak için, devrim kanunlarına sahip çıkmak için, yargıya indirilen darbelere dur demek için, anayasal temel hak ve özgürlüklerimizi korumak için, adalet tanrıçası ve Themis'e vurulan zincirleri kırmak için, sosyal devlet anlayışını yeniden kurmak için, halkımızı ezdirmemek için, çevre katliamlarına dur demek için, kadınlarımızı her türlü şiddetten korumak için, bölünmek istenen vatanımıza sahip çıkmak için, dinimiz ve etnik kökenimizle ayrımcılığa uğramamak için, iktidar yolunda yürümek için, cumhuriyetimize sahip çıkmak için, çağdaş, devrimci, emekten ve halktan yana bir mücadele için siz değerli partili arkadaşlarımın 29 Mart 2015 günü yapılacak ön seçimde desteğiniz bana ve iktidara uzanan yolda partimize güç verecektir” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25