YAPTIKLARI GÖSTERİLER İLE BİZ DE VARIZ DEDİLER

YAPTIKLARI GÖSTERİLER İLE BİZ DE VARIZ DEDİLER

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İnegöl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu programda öğrenciler yaptıkları bir birinden güzel gösteriler ile büyük alkış toplarken, program Türk Halk Müziği Korosu konseri ile

İnegöl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Engelliler Okulu)  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Vehbi Koç İlköğretim Okulunun çok amaçlı salonunda program düzenledi.

 

İlçe Kaymakamı Aziz İnci başta olmak üzere İlçe protokolünün ve vatandaşların ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlarken, programın açılış konuşmasını yapan İnegöl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Müslim Karataş,  3 Aralık Dünya Engelliler gününün dünyada engellilerin sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı gün olduğunu söyledi.

 

Müslim Karataş, Konuşmasının devamında İnegöl’de eksikliği hissedilen Eğitilebilirler İlköğretim okulu ve İş Okulu konusunda destek isteyerek şunları aktardı, “İnegöl`de orta ve ağır düzeyde çocuklarımızın gidebileceği eğitim kurumları mevcut ancak hafif düzeyde çocuklarımızın gidebileceği eğitilebilirler bir ilköğretim okulu ve iş okulu bulunmamaktadır. Bu konuda geçen yıldan bu yana İlçe Milli eğitim müdürlüğümüzün çabaları bulunmakta. Temennimiz bu çabalarının kısa sürede sonuca ulaşmasıdır.” dedi. 

 

Konuşmanın ardından, gruplara ayrılan öğrenciler sırasıyla gösterilerini sundular. İzci Gösterisi, Elbiselerim Rondu, Tiyatral Dans, Müzik Eşliğinde Dans, Meslekler Defilesi, Damat Halayı, Aman Ördek Gösterisi, Halk Oyunları, Rap Gösterisi, Akvaryum, Wals, Kafkas, Vak Vak, Aşuk İle Maşuk gösterilerini hatasız yapan öğrenciler, oyunculara taş çıkarttı. Öğrencilerin ve katılanların büyük bir keyifle eğlendiği gece, Türk Halk Müziği Korosu konseri ile son buldu.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07