www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YAPTIKLARI YANINA KAR KALMAYACAK

YAPTIKLARI YANINA KAR KALMAYACAK

Çeşitli partilerden istifa eden 50 kişi törenle AK Parti saflarına katıldı. Akhisar Mahallesinde düzenlenen programda konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, bir avuç teröristin, bir avuç kendini bilmezin, yapt

Farklı siyasi partilerden istifa eden 50 kişi önceki akşam Akhisar Mahallesinde düzenlenen törenle AK Parti saflarına geçti.  Teşkilat mensupları ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı.

 

Programın açılışında AK Parti İlçe Başkan Vekili Alper Taban’ın yapmış olduğu selamlama konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Akhisar Mahallesine İnegöl Belediyesi tarafından kazandırılan hizmetlerden söz etti. AK Partinin 11 yılda güzel hizmetlere imza attığına vurgu yapan Başkan Aktaş, AK Partinin vatandaşların kalbinde yer ettiğini aktardı.

 

Huzur Mahallesi ile Akhisar Mahallesinin 2006 yılında İnegöl’e bağlandığını hatırlatan Başkan Aktaş, “Akhisar Mahallesi İnegöl’ün önemli parçası, İnegöl Belediyesinin Akhisar Mahallesinde yürüttüğü çalışmalar bir bir sona erecek. Bu akşam AK Parti saflarına katılanlarla birlikte daha da güçleneceğiz.” dedi.

 

AKHİSAR SEÇİMDEN ÖNCE GAZA KAVUŞACAK

Akhisarlıların doğalgaza geçme istediği olduğunu kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bu konuyla ilgili doğalgaz dağıtım şirketimiz hakikaten çok hassas bir şekilde çalışıyor. Üzerine düşeni yapmak için elinden geleni yapıyor. İnşallah Akhisar’ı seçimden önce gaza kavuşturacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

KAMPUS BİR YIL SONRA HİZMETE AÇILACAK

Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde devletin yapması gereken yatırımların ihalesini yaptıklarını aktaran Hüseyin Şahin, “İstinat duvarı, çevre düzenlemesi, su, kanalizasyon, elektrik aydınlatma gibi işlerin yapılması için ihale yapıldı ve şuan ihale sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildi. Hedefimize ulaşmak için mücadele ediyoruz. Tam bir yıl sonra 6 bin çocuğumuza hizmet verecek mesleki eğitim kampüsünü hizmete açmış olacağız.” şeklinde konuştu. 

 

İNEGÖL’E YAŞLI BAKIM MERKEZİ KURULACAK

İnegöl’de yaşlı ve yatalak hastaların kalacağı yaşlı bakım merkezinin kurulmasının planlandığını açıklayan Hüseyin Şahin, “TOKİ alanının alt tarafında evde bakım hizmeti sunduğumuz ve gündüz bakamayacak durumda olan çalışan ailelerin yaşlılarını getirip, hizmet alabilecekleri Pediatri Sosyal Bakım Merkezi (Yaşlı Bakım Merkezi) kurma çalışmamız var.  Bunun için İnegöl Belediyesi 10 dönüm alanı bize tahsis etti. Bu yatırımın takibini bizler Ankara`da yapacağız. Bu çalışmayı 2013 olmasa 2014 yatırım programına mutlaka aldıracağız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız bu merkezleri Türkiye`nin her tarafına yerleştirmek ve uygulamaya almak için çalışıyor.” dedi.

 

VATANI GEREKİRSE KANLARIMIZLA SULAYARAK KORURUZ

Son günlerde yaşanan terör saldırılarına büyük tepki gösteren Hüseyin Şahin, “Çok zor günler geçiriyoruz. Üzerimizde çok ciddi oyunlar oynanıyor. Özellikle gün geçmiyor ki, şehit haberleri geliyor. Ama bu bizi birbirimize daha sıkı bağlıyor. Bir avuç teröristin, bir avuç kendini bilmezin, yaptıklarının yanlarına kar kalamayacağını biz buradan Akhisar`dan tüm Türkiye`ye haykırıyoruz. Bu ülke, bu topraklar, bu vatan 3-5 çapulcuya asla ve asla kalmayacak. Biz bu toprakları kanlarımızla sulayarak aldık. Gerekirse kanlarımızla sulayarak koruruz ve gelecek nesillere de böyle emanet ederiz.” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00