www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yaralı güvercin kurtarıldı

Yaralı güvercin kurtarıldı

Ayağına tel takılan ve bir gün boyunca kurtarılmayı bekleyen yaralı güvercin, İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Cuma Mahallesi İbrahim Efendi Çıkmazı´nda bir evin ahşap olan çatı katından çıkarken ayağına demir tel dolanan güvercin, çırpınmaya başladı. İddiaya göre bir gün boyunca çırpınarak kurtarılmayı bekleyen güvercini gören Kadir Arslan isimli vatandaş, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine ilk olarak büyük araç ile gelen İtfaiye Ekipleri, İbrahim Efendi Çıkmazı´nın dar olmasından dolayı aracı Kasım Efendi Caddesi´ne yerleştirdi. Araçtan merdiven alan ekipleri, tekrar İbrahim Efendi Çıkmazına dönerek kurtarma operasyonuna başladı. Operasyon başarılı bir şekilde tamamlanırken, yaralı güvercin güvenli bir şekilde bulduğu yerden kurtarıldı.

Güvercinin çırpındığını gören Kadir Arslan isimli vatandaş, şu ifadeleri kullandı: ?Burası kardeşimin evi. Hayvanın ayağına galiba ip dolaşmış. İtfaiye ekiplerini aradık. İtfaiye ekipleri geldi. Önce büyük araçla geldiler ama araç buraya girmedi. Sonra sağ olsunlar arkadaşlar geldi kurtardılar. Hayvan akşamdan beri mahsur kalmış. Ben görmedim ama geceden beri işkence çekiyormuş yani?.dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25