www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yaralı Şahin´e Ziraat Odası Sahip Çıktı

Yaralı Şahin´e Ziraat Odası Sahip Çıktı

Hasanpaşa mevkiinde bir aracın çarpması sonucunda yaralanan şahine İnegöl Ziraat Odası yaralı şahine sahip çıktı.

Edinilen bilgilere göre Pazartesi günü öğlen saatlerinde Fehmi Akyol isimli bir şahıs evinden Hasanpaşa mevkiinde bulunan iş yerine giderken yol kenarında yaralı şahin´i fark etmesi üzerine yaralı şahin´i bir kutuya koyarak İnegöl Ziraat odası Başkanlığına getirdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ?Yaralı şahini bulan vatandaşımız ayaklarını bantlamış. Vatandaşın ellerini pençeleri ile parçalamış kan revan içinde bırakmış. Bizim burada veterinerimiz var, buraya getirince bizde kendisinden yaralı şahini aldık. Bize düşen hayvanlarımıza sahip çıkmaktır. Gerekli mevkilere teslim edeceğiz.?dedi.

Yaralı şahini bulan ve kutuya koyarak İnegöl Ziraat odası başkanlığına getiren Fehmi Akyol ise açıklamasında; ?Karayolları üzerinde kantarın arka tarafında benim kereste depom var. Depomun içinde buldum. Tutayım dedim baktım uçamıyor, tuttum elime pençesini geçirdi zor kurtardım elimi. Ben kanadına baktım yara var bende buraya getirdim.?Şeklinde açıklama yaptı.

Yaralı şahin´i teslim alan İnegöl ziraat odası başkanlığından yaralı şahin´in tedavisi yapıldıktan sonra tekrar doğaya bırakılacağı belirtildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ 



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51