www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yaran, güven tazeledi

Yaran, güven tazeledi

150 mobilya firmasını bünyesinde barındıran İMOTİM Mobilya AVM´de yapılan olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.Tek liste ile gidilen seçimde kooperatif başkanlığına Mahmut Yaran getirildi.

İnegöl S.S. İMOTİM İşletme Kooperatifi´nin (İMOTİM Mobilya AVM) genel kurulunda yapılan seçimde tek liste ile aday olan Mahmut Yaran tekrar seçildi.

 

Önceki gün İMOTİM Mobilya AVM Restoranında gerçekleşen genel kurulda, faaliyet raporlarının okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi. Seyran Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaran, oybirliği ile 1 yıllığına İMOTİM Mobilya AVM Yönetim Kurulu başkanlığına getirilirken 3 kişilik yeni yönetimde Turhan Albamya(Evishi Home) Soner Özsaraç(Narnia Sofa) yönetim kurulu üyeliğine, Denetim Kurulu üyeliğine ise Ümit Bayrakdar (Mobzandi Koltuk) Alican Yavaş (Kardelen Mobilya) getirildi.

 

MOBİLYADA AKLA GELEN İLK ADRES OLACAĞIZ

İMOTİM Mobilya AVM yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mahmut Yaran, ?Mobilya fuarı konsepti ile tasarlanan İMOTİM Mobilya AVM´mizde farklı tarzlarda üretim yapan mobilya firmalarımız, ürünlerini toptan ve perakende müşterilerine sergileme imkânı bulmaktadır. Gelişen mobilya sektöründe İMOTİM akla gelen ilk adres olmayı hedeflemektedir? dedi.

 

BİRLİKTE BÜYÜYELİM

İMOTİM olarak ?Birlikte büyüyelim´ sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Yaran, ?Sektörün yeni güç merkezi olmak istediklerini, 100´ün üzerinde ülkeye mobilya ihraç ederek hem ülke ekonomisine hem de Türkiye´nin tanıtımına büyük fayda sağlıyoruz? şeklinde konuştu.

 

TEMELLİ´YE TEŞEKKÜR

Genel kurul toplantı sonunda eski başkan Bülent Temelli´ye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Mahmut Yaran tarafından plaketverildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00