www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yardimlara siyasilerde omuz verdi

Yardimlara siyasilerde  omuz verdi

İnegöl'de 4 partinin meclis üyeleri Kızılaya destek verdi.

İnegöl'de belediye meclisinde üyesi bulunan siyasi partiler 1'er meclis üyesi ile Türk Kızılay İnegöl Şubesi'nin çalışmalarına destek verdi.

İhtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmaya devam eden Türk Kızılay İnegöl Şubesinin çalışmalarına İnegöl'de belediye meclisinde üyesi bulunan siyasi partilerde destek verdi. Çalışmalara siyasi partiler 1'er  meclis üyesi gönderdi.

AK Partiden Mustafa Aydın , Milliyetçi Hareket Partisinden Ahmet Genç, İyi Partiden Dursun Öztürkoğlu, CHP'den ise Erkan Dönmez  Türk Kızılay ile birlikte erzak kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

KIZILAYA TAM DESTEK
İlk olarak konuşan İyi Parti Meclis Üyesi Dursun Öztürkoğlu, "Kızılaya destek, tam destek. Herşeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu anlamda Kızılay üzerine düşen görevi yapıyor, bizlerde onlara destek veriyoruz" dedi. 

ÇALIŞMALARA DESTEK VERDİK
Daha sonra konuşan AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Aydın, "Bu mübarek ayda Kızılayın yaptığı çalışmalara destek verdik. Yardımlaşmanın önemli olduğu bir ay. Kızılaya teşekkür ederiz çalışmaları için" dedi. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIK
Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Erkan Dönmez, " Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bugün Türk Kızılay İnegöl Şubesinin daveti üzerine 4 siyasi partinin meclis üyesi olarak çalışmalara hayırsever olarak katıldık. İmkanlar el verdikçe ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olsunlar. Bu süreçte devletimiz ve milletimiz ile birlikte yardımlaşarak en kısa zamanda bu sürecin biteceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİ 
Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Ahmet Genç ise, "Kızılaya çalışmalarında bize yer verdiği için teşekkür ediyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz. Biz bu süreci milli mücadele dönemi olarak değerlendiriyoruz. Bu süreçte herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Gerek Kızılay Başkanımız, gerekse bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için hazırız" şeklinde konuştu. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PERÇİNLENDİ
Türk Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Varol Yılmaz ise, "Bugün ki çalışmalarımıza destek veren meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 4 siyasi partimizi temsilen meclis üyelerimiz ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçimlemiş olduk. Bu zorlu günleri en kısa sürede atlatacağımızı temenni ediyorum " ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00