www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yardımseverlerden Lokma İkramı

Yardımseverlerden Lokma İkramı

İnegöl Yardımseverler Derneği, Miraç Kandili münasebeti ile Sani Konukoğlu Cami önünde vatandaşlara lokma ikramın bulundu.

Dün Sani Konukoğlu Cami önünde öğlen namazına müteakip düzenlenen etkinlikte, İnegöl Yardımseverler Derneği Başkanı Emel Güriş ve yönetim kurulu üyeleri, Miraç Kandili nedeniyle vatandaşlara bin kişilik lokma ikramında bulundu.

YARDIMLARA ARACILIK EDİYORUZ

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren İnegöl Yardımseverler Derneği Başkanı Emel Güriş, ?Biz bu lokmayı kandil nedeniyle dağıtıyoruz. Cuma günü idrak edeceğimiz Miraç Kandilinde çok yoğun olduğu için lokma ikramımızı bir gün öncesinde yapıyoruz. Ayrıca bugün Perşembe Pazarı olduğu için vatandaşların daha kalabalık olacağını ve daha fazla vatandaşla lokma ikram edeceğimizi düşünerek etkinliğimizi bugün yapıyoruz. Bu lokma ikramını derneğimize yardımda bulunanlar aracılığıyla veriyoruz. Biz yardımlara sadece aracılık ediyoruz. Bizlere bu yardımı yaptılar, bizlerde onlar adına bu hayrı yaptık. Derneğimize yardımda bulunanların ölmüşleri adına bu lokma ikramında bulunuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87