www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YARIŞMANIN ŞAMPİYONU ?SİGORTALI KEDİ? OLDU

YARIŞMANIN ŞAMPİYONU ?SİGORTALI KEDİ? OLDU

İnegöl Belediyesi, İDOHA ve İFSAD işbirliğinde gerçekleştirilen ?İnegöl´de Sokak Hayvanları ve Şehir? konulu fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmanın birincisi, ?Sigortalı Kedi´ isimli çalışmasıyla Adem Akçora oldu.

 

?İnegöl´de Sokak Hayvanları ve Şehir? konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni geçtiğimiz Cumartesi günü İnegöl AVM Sergi Salonu´nda Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın da katılımı ile gerçekleştirildi.

26 YARIŞMACI 73 ESERLE YARIŞTI

Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl Belediyesi olarak sokak hayvanlarının güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkararak sokak hayvanları ile ilgili toplumda farkındalık yaratmak amacıyla İDOHA ve İFSAD işbirliğiyle ?İnegöl´de Sokak Hayvanları ve Şehir´ konulu bir yarışma düzenledik.İlk duyurusunu 12 Ağustos´ta yaptığımız yarışmaya son katılım tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü mesai bitimiydi.Yarışmaya 26 yarışmacı 73 eserle katılım sağlamıştır.Yarışmanın jüri üyeleri; İDOHA Başkanı Nilay Parlar,İnegöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Bayhan, İFSAD Başkanı Dinçer Dışbudak, İFSAD Onursal Başkanı İbrahim Peynrici ve İFSAD üyesi İsa Akalın´nden oluşmaktadır. Jüri tarafından yapılan ilk elemede 73 fotoğraf arasından 34 fotoğraf bir üst eleme aşamasına geçebildi. İkinci elemede 34 fotoğraf arasından 10 fotoğraf finale kaldı. Kalan 10 fotoğraf arasından ilk 3 ve mansiyon ödüllerini almaya hak kazanacak fotoğraflar seçildi. Yapılan değerlendirmeler neticesinde; birinciliğe ?Sigortalı Kedi´ adlı eseriyle Adem Akçora, ikinciliğe ?Takip 2´ adlı eseriyle Şenol Sevim, üçüncülüğe ?Siyah İnci´ adlı eseriyle Murat Özbay layık görülmüştür. İlk üçe giren yarışmacılarımıza derecelerine göre özellikleri değişen ?Notebook´ hediye edilecektir.Mansiyon ödülü almaya hak kazananlar; ?19901´ adlı eseriyle Serap Korkmaz ve?Üç Arkadaş´ adlı eseriyle Mutlu Çayan´dır.Mansiyon ödülü almaya hak kazanan yarışmacılarımıza da ?Taşınabilir Bellek´ hediye ediyoruz. Yarışmaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi. Sonrasında iseyarışmaya katılan resimlerin yer aldığı serginin kurdelesi kesilerek eserler beğeniye sunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00