www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?YAŞANANLAR KÜRT-TÜRK SAVAŞI DEĞİL?

?YAŞANANLAR KÜRT-TÜRK SAVAŞI DEĞİL?

İlçe Kaymakamı Ali Akça, ülke genelinde yaşanan terör olaylarının Kürt-Türk meselesi olmadığını ve el birliğie nihayet bulacağını söyledi.

Hakkâri´nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısında 8 vatan evladının şehit düştüğünü belirten Kaymakam Akça, şehit yakınlarına sabır diledi.

EL BİRLİĞİ İLE NİHAYET BULACAK

İnegöl´de katıldığı bir programda yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Ali Akça; ?Bugün 8 vatan evladı toprağa düştü. Aşık Veysel´in muhteşem şekilde ifade ettiği; ?Dost dost diye nice nicesine sarıldım. Benim sadık yârim kara topraktır.´ 8 vatan evladı dost diye, yar diye nitelendirdiğimiz toprağa düştüler. Onlara Allah´tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. O acıya dayanmak zor. Yakınlarına sabır diliyorum. Nur içinde yatsınlar. Onların toprağa düştüğü yere biz vatan diyoruz. Allah´tan diliyorum ki, bu vatan ve bu vatan üzerinde dalgalanan bayrak sonsuza kadar, ilelebet payidar olsun. Olacaktır da? Bu vatanı seven insanlar sayesinde. Orada yaşananlar bir Kürt-Türk savaşı değildir. Orada yaşananlar bu vatana ihanet edenlerle bu vatanı sevenlerin mücadelesidir. Ve o ihanet edenler, bu vatanı seven Türklerle, Kürtlerle, Çerkez´iyle, Laz´ıyla, Arnavut´uyla, Boşnak´ıyla, el birlikteliği ile yürütülen mücadeleyle nihayet bulacaktır. Bu konuda hükümet kararlı olduğu gibi, ordu kararlı olduğu gibi milletimiz de kararlıdır ve birliktedir. Bundan hiçbirimizin şüphesi yoktur. Allah bu mücadelede yar ve yardımcımız olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80