www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yatırım ofisiyle istişareler sürüyor

Yatırım ofisiyle istişareler sürüyor

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi ile Müteahhitler Derneği işbirliğinde İnegöl´e davet edilen ve Nisan ayında şehrimize gelerek bir dizi inceleme ve istişarelerin yapıldığı Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yetkilileri ile İstanbul´da bir araya

İnegöl Belediyesi, Müteahhitler Derneği´nin teklifi üzerine Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisini İnegöl´e davet etmişti. Davet talebine olumlu yanıt veren Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Direktörleri Zahit Tuncel ve Mustafa Erdönmez, 30 Nisan tarihinde İnegöl´e gelmişti. Gün boyu farklı inceleme ve ziyaretler yapılırken, ilgili kurum yetkilileriyle de istişareler gerçekleştirilmişti.

?GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR?

İnegöl´de Organize Sanayi Bölgeleri ve firma ziyaretleri yapan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileri, elde ettikleri verilerle İnegöl´ün potansiyelini de görmüş oldu. Bu ziyaretin ardından, Belediye Başkanı Alper Taban Salı günü İstanbul´a giderek Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileriyle yeniden bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve işadamı Onur Cilo´nun da katıldığı görüşmede, şehrimize ulusal ve uluslararası yatırımlar kazandırılması adına istişareler gerçekleştirildi. Ziyarete ilişkin konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Şehrimizi daha ileri götürmek adına ulusal ve uluslararası anlamda girişim ve çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda İstanbul´da Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisinde yetkililerle karşılıklı istişare de bulunduk? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71